arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,9
basert på 3235 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3235 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,2
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 9,1
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,4

Zita B.
Norge
30 januar 2013
Fantastisk hotell med god service
Rom, Service,god mat
Da vi ankom hotellet ble vi tatt vel i mot av Betjeningen.Alle gjester så ut for meg som at de trivdes. Feiret min 60 års dag der med masse god mat som ble servert av hotellet, og alle gjestenee hadde en fortreffelig kveld.Vi ble værende der i 2 netter etter feiringen, og det angrer jeg ikke et sekund på. Vil på det varmeste anbefale alle til å ta en overnatting der.

Malvin S.
Norge
09 januar 2013
Fint Hotel ok by Ingen ting å klage på
maten frokosten på hotelet er fantastisk
er på reise fra Norge til ffilippine..over natting Cebu..2dager og så videre til dumaguete...der har vi hus så dei 2 dagene på Radisson hotelt i Cebu var kjempe bra..Vi kjenner hotelet fra før, og vet hva det står for..Så vi kommer til bruke det fremtiden når vi reiser nedover i gjen..takk skall dere ha GODT NYTT ÅR

Karl N.
Norge
03 november 2011
Fantstisk fint hotall med veldig god service
Likte godt at det lå så nær sm mall
Bor vanlighvis på Bohol når jeg er på fillipinene,så dette hotellet pass

petter O.
Norge
25 februar 2011
helt utrolig hotel
swimming pool og trenings rom
et helt utrolig 5 stjerners hotel som anbefales på det varmeste. utrolig service og et av de beste hotellene jeg har bodd på noen sinne

CHRISTINE C.
Singapore
22 juli 2016
Unsatisfactory service
We have to request twice for shower cap as it was not included on the vanity top. Personally spoke to the front desk in the morning and when we came back late at night it was still not done. I had to ask the chambermaid for help.

JANETH K.
Filippinene
20 juli 2016
Good location with excellent staff (courteous and accomodating). More filipino food please especiall
Room is spacious.

kasper L.
Danmark
20 juli 2016
best in town
great rooms, great food great service, just great atmosphere, we love it

CLEOPATRA E.
Filippinene
18 juli 2016
THUMBS UP!
THUMBS UP!

rhea R.
Filippinene
17 juli 2016
less than helpful staff
we brought our van, and when we arrived no one came to meet us. everyone was busy/preoccupied. we checked in 4pm but room wasnt ready yet. bathrooms dont have necessary handle bars usually required by city engineers for pwd/senior citizens/children's safety. bill from restaurant wasnt shown, no receipt was given. restaurant bill was charged to incidents deposit but still dint show itemized receipt/breakdown. goven refund from incidentals deposit 1294.99 but i was only given 1294.00 because they dont have .99 cents.. had i lacked .99 cents with my payment, would they give me my rooms??? will not recommend.

Dale O.
Filippinene
17 juli 2016
Excellent
I stayed here last year but just for a night and didn't really stay long in the hotel enough to make an impression . This time, I stayed longer. And boy, did I enjoy it. Service is even better than Shangrila. Lorraine and Solitaire were 2 members of the staff who really stood out, made my stay comfortable and enjoyable. Radisson Blu Cebu staff has an endearing quality. I would love to go back again and again . 4.5 stars I'll give them a 9