Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3294 anmeldelser
  • Renslighet 9,2
  • Fasiliteter 8,7
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Service 9,1
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Zita fra Norge
Par
Superior
Opphold på 2 netter i januar 2013
Fantastisk hotell med god service
Rom, Service,god mat
Da vi ankom hotellet ble vi tatt vel i mot av Betjeningen.Alle gjester så ut for meg som at de trivdes. Feiret min 60 års dag der med masse god mat som ble servert av hotellet, og alle gjestenee hadde en fortreffelig kveld.Vi ble værende der i 2 netter etter feiringen, og det angrer jeg ikke et sekund på. Vil på det varmeste anbefale alle til å ta en overnatting der.
Skrevet 30 januar 2013

Malvin fra Norge
Par
Superior
Opphold på 2 netter i januar 2013
Fint Hotel ok by Ingen ting å klage på
maten frokosten på hotelet er fantastisk
er på reise fra Norge til ffilippine..over natting Cebu..2dager og så videre til dumaguete...der har vi hus så dei 2 dagene på Radisson hotelt i Cebu var kjempe bra..Vi kjenner hotelet fra før, og vet hva det står for..Så vi kommer til bruke det fremtiden når vi reiser nedover i gjen..takk skall dere ha GODT NYTT ÅR
Skrevet 09 januar 2013

Karl fra Norge
Par
Superior
Opphold på én natt i oktober 2011
Fantstisk fint hotall med veldig god service
Likte godt at det lå så nær sm mall
Bor vanlighvis på Bohol når jeg er på fillipinene,så dette hotellet pass
Skrevet 03 november 2011

petter fra Norge
Par
Opphold på 5 netter i februar 2011
helt utrolig hotel
swimming pool og trenings rom
et helt utrolig 5 stjerners hotel som anbefales på det varmeste. utrolig service og et av de beste hotellene jeg har bodd på noen sinne
Skrevet 25 februar 2011

RYAN fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Great hotel in cebu
Possibly the only business-approptiate 5-star in cebu, as others have casinos or are 4.5 stars. Good buffet spread available.
Skrevet 01 oktober 2016

Patryk fra Storbritannia
Par
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Simply amazing!
Simply amazing, me and my girlfriend had a wonderful experience in Radisson Blu. This is because the staff is extremely friendly, very accommodating and always eager to help. The rooms are very clean and are very presentable overall. The location is perfect (it's right next to the SM mall). The food is very tasty and I must recommend 'Feria' the restaurant which is located on the ground floor simply because the prices are very affordable and yet you are going to be presented with amazing variety of food (European, Asian as well as Filipino dishes are available). They also have a very impressive pool and outside bar (and an bar inside as well) where you can relax. The room service is superb which is something we value highly. They also have a gym but I must admit we haven't used it but I bet it has everything which you might need. Lastly, they also have great massage service which again is very reasonably priced. So if you are coming to Cebu you simply must stay in Raddison Blu, I know we will next time we are coming here.
Skrevet 01 oktober 2016

Anne fra Filippinene
Par
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Convenient location
Near to mall
Skrevet 30 september 2016

janelle fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
stay in Radisson Blu
staff were accommodating and pleasant
Skrevet 28 september 2016

janelle fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
stay in Radisson Blu
spacious rooms; centrally located
Skrevet 28 september 2016

janelle fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Radisson Blu
staff were pleasant; facilities were nice
Skrevet 28 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: