arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Alle anmeldelser (5786)

Forretningsreisende (711)

Par (2012)

Reiste alene (1758)

Småbarnsfamilie (643)

Familie med store barn (292)

Gruppe (370)

Glimrende
8,5
fra 5786 anmeldelser
Hotellforhold/renslighet
8,7
Fasiliteter
8,1
Beliggenhet
9,0
Romkomfort/standard
8,5
Ansattes arbeid
8,6
Verdi for pengene
8,5
Mat/middag
7,6

7,3 Frank E.
Norway
27 juli 2014
God mat og bra rom,hyggelig personale
God mat,bra basseng,god pris
Hyggelig opphold,fikk først ett rom som vente ut mot hoved gaten og bygge virksomhet mye støy,fikk byttet rom uten problemer til ett stille område,meget god mat og servise,hggelig å hjelpsomt personale,bra standar og god pris, gå avstand til shopping mall

8 Rune A.
Norway
20 november 2013
Supre rom og basseng.
Beliggenheten, rommene, bassenget.

7 Rune A.
Norway
11 september 2013
Bra beliggenhet nærme Ayala mall.
Rommet, området rundt hotellet.
Helt greit. Fint rom med god seng. Bra bassengområde. Minus ved bassenget var at du fikk ikke ta med deg noe drikke eller snacks eller lig dit. Ikke en gang ei flaske vann. Alt måtte kjøpes ved bassenget.

7,3 Nora H.
Norway
11 august 2013
Fin hotell, veldig sentralt og nær store senter.
Rent, stort rom og hyggelige arbeidere.
Komfortabel, det eneste som var ikke så bra var at frokost var ikke inkludert i prisen.

10 Arild S.
Norway
01 august 2013
Veldig bra.
Bra service,god mat,bra senger
Veldig bra service og god mat.Gode og myke senger. Bra svømmebasseng. Nært stort handlesenter.

10 rune V.
Norway
23 juli 2013
veldig bra
stort, veldig bra service, fine rom
helt rått

9,7 Magnus W.
Norway
10 juni 2013
Fantastisk bra hotell midt i Cebu
Flotte rom, svært god service og god beliggenhet

8 Gunnar N.
Norway
23 februar 2013
trivelig opphold
beliggenhet
Flott hotel med god service,vi hadde premium rom som var flotte rom med alt man trenger,et pluss var at det også hadde en balkong med morgensol,en fin plass og starte dagen på med en kaffekopp. Beliggenheten er perfekt i forhold til shopping,2 min til stort kjøpesenter med resturanger og masse butikker. Helt greit bassengområde Hyggelig betjening ,frokostbuffen hadde alt man måtte ønske !

8 Gunnar N.
Norway
23 februar 2013
Flott beliggenhet
Beliggenhet
Flott hotel med god service,vi hadde premium rom som var flotte rom med alt man trenger,et pluss var at det også hadde en balkong med morgensol,en fin plass og starte dagen på med en kaffekopp. Beliggenheten er perfekt i forhold til shopping,2 min til stort kjøpesenter med resturanger og masse butikker. Helt greit bassengområde Hyggelig betjening ,frokostbuffen hadde alt man måtte ønske !

8,3 Kjell L.
Norway
07 juli 2012
Nydelig rent og ryddig, sentralt for shopping
Nytt rent god service fint basseng i 7 etg
Fin plassering for shopping og nattliv. Dyr frokost om dette ikke er med i booking (pesos) Vi likte bassengomraadet og at alt er nytt og helt.