2015
Glimrende 8,5
basert på 6121 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6122 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Hernando fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great Place to Stay
right next to Ayala Center Cebu
Skrevet 07 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

darryl fra Østerrike
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Short stay
This place is awesome great staff clean safe comfortable..just needs free breakfast not extra.
Skrevet 07 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hanilor fra Filippinene
Familie med små barn
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i juli 2016
Bed
Can it be more transparent on bed situation? I thought premium can ensure I get double bds
Skrevet 06 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

stephanie fra Filippinene
Familie med små barn
Executive suite
Opphold på 3 netter i november 2015
good location and staff
staff are good location is good , breakfast is so so
Skrevet 06 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

David fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 5 netter i juli 2016
Good Value for the Money
I have stayed at the Quest a few times. Their Internet Speed has Vastly improved since last year. The speed was acceptable this time. The hotel is about as good as it gets in Cebu. The staff works hard to keep the room as clean as possible. J. Lord, the attendant that was in charge of my room, did an Excellent job. He even remembered me from the previous stay. He remembered that I liked an extra sheet. So, I commend J. Lord for his good memory.
Skrevet 05 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

vic fra New Zealand
Forretningsreisende
Premier deluxe
Opphold på 11 netter i desember 2015
Great stay
Good facilities, friendly staff, and always ready to help
Skrevet 05 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kyeonghwan fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great hotel
this hotel is awesome. But the thing I don't like is when you take a taxi you should ask them to turn on the meter. Sometimes they ask you to pay unpredictable money :(
Skrevet 04 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rudi fra Belgia
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Satisfied
Fantastic breakfast, great location, fast check in...
Skrevet 03 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

ALIAH fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Vacation
Good
Skrevet 03 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

DIEM fra Vietnam
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2016
Great hotel and should back there
It is only 3 star hotel but all services are good.
Skrevet 03 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: