2015
Glimrende 8,5
basert på 2710 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2710 anmeldelser
  • Renslighet 8,8
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,5
Sorter etter

DONGYOL fra Sør-Korea
Par
Continental club rom
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good
almost Very good
Skrevet 09 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Domiku fra Filippinene
Par
Grand deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Ok
Ok
Skrevet 05 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vincent fra Filippinene
Familie med eldre barn
Deluxe rom
Opphold på én natt i mai 2016
nice view
nice view
Skrevet 04 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Marites fra Filippinene
Reiste alene
Grand deluxe rom
Opphold på 2 netter i april 2016
Good service
Staff are friendly
Skrevet 04 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Dennis fra USA
Forretningsreisende
Grand deluxe rom
Opphold på 2 netter i april 2016
My HQ in Cebu
As always, the MP Cebu was oasis of calm during busy trip to Cebu. The staff were wonderful, the rooms comfortable and all the venues especially the restaurants were great.
Skrevet 03 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jeremy fra Australia
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i mars 2016
Went here for birthday
Room is old but nice and clean. Blue bar on rooftop is great
Skrevet 29 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Adrian fra Filippinene
Familie med eldre barn
Grand deluxe rom
Opphold på 3 netter i april 2016
Good
Only 20 Minutes to the harbour
Skrevet 28 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

KATHYRINE fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på én natt i april 2016
The hotel interior is not nice..the room was not clean enough
In general the staff are very slow..during my check-inn it took me 30mins..
Skrevet 28 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

life fra Filippinene
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på én natt i april 2016
great!
worth it.
Skrevet 27 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tiziano fra Italia
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på én natt i april 2016
holiday time
Nice place , all things all right , from breakfast to night time..... can enjoy all day and children never get bored.....
Skrevet 26 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: