Bra 7,2
basert på 1143 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 1143 anmeldelser
  • Renslighet 6,8
  • Fasiliteter 5,7
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

jayson fra Canada
Gruppe
Superior twin
Opphold på én natt i mai 2016
Needs a lot of improvement
Booked from agoda. We made a late check-in since we only need it to stay for the night. They gave us an uncleaned room. But was quick enought to transfer us to a different room. It was an ok ok room but the shower heater was not working.
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Milagros fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior twin
Opphold på 2 netter i mai 2016
not good
Not good smell was really awful, facilities are very old, far from anywhere
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jake fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior twin
Opphold på én natt i mai 2016
Diplomat Hotel is Really Good
I can recommend Diplomat Hotel to my friends.
Skrevet 23 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Florianne fra Filippinene
Gruppe
Superior twin
Opphold på én natt i mai 2016
Comments
The bathroom was dirty when we get there. There were molds on the floor even on the shower curtain.
Skrevet 22 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rohit fra Storbritannia
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 4 netter i april 2016
Excellent location, staff and price
Excellent location, staff and price
Skrevet 18 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

bella fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i april 2016
cockroaches!!
The Building looked okay(lobby was okay). location was okay. but cockroaches were everywhere. lucky I booked only 1 night. You can leave your luggage in the lobby, though.
Skrevet 13 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

marigold fra Filippinene
Familie med små barn
Superior twin
Opphold på 3 netter i mai 2016
nice and friendly staff
the staff was nice and the room is so clean. thank you diplomat!! till we meet again! :D
Skrevet 11 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Burak fra Tyrkia
Gruppe
Superior twin
Opphold på 2 netter i april 2016
Good location but hotel is old
The location is good. I guess this was a good at hotel in the past but now it is old. Air Conditioner was working so noisy that I had to turn off it and sleep in warm room. They need to renovate.
Skrevet 25 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Peter fra Sveits
Reiste alene
Superior twin
Opphold på én natt i april 2016
Middel in the City, near to the Hospitals
The rooms are new and clean. The stuff friendly and very ok.
Skrevet 21 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rohit fra Storbritannia
Reiste alene
Superior twin
Opphold på 4 netter i april 2016
great all around
Great location, facilities at a great price. Exceptional staff.
Skrevet 17 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: