Veldig bra 7,6
basert på 1419 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1419 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 6,7
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Daniel fra Storbritannia
Par
Premier deluxe ved bassenget
Opphold på 3 netter i september 2015
Our Stay
My and My Wife Absolutly loved our stay here, Great food, pleasant people and great to relax was Bliss
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Luca fra Italia
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 4 netter i september 2016
Part of the resort seems very old
my room was is the old part, no sealed windows. The A/C was so noisy it was hard to sleep. Smells humid. No taxies available, need to book them and wait because the hotel is not in a very serviced area
Skrevet 13 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Patricio fra Filippinene
Familie med eldre barn
Premier deluxe ved bassenget
Opphold på én natt i september 2016
Was a nice stayed w my family,good food nice place and safe,staff was so friendly and accommodating
Great place n nice to stay...recommend to my friends
Skrevet 12 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shahromi fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe ved basseng
Opphold på 2 netter i september 2016
Nice hotel
Nice hotel but it's hard to find halal food.
Skrevet 11 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Emile fra Nederland
Par
Premier deluxe ved bassenget
Opphold på 4 netter i august 2016
Good hotel
Good hotel at fine location nGood hotel at fine location not too far from the aiportot too far from the aiport
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Celito fra Filippinene
Par
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Excellent experience
Hassle-free experience from arrival to departure. Courteous and helpful staff. Clean, comfortable facilities.
Skrevet 01 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Choi fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe ved basseng
Opphold på 3 netter i august 2016
Generally O.K
Good service and pretty good bargain but location wasn't good and beach was look good in the night but in the morning it smells weird and looks very, i mean very bad.
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Isabel fra Filippinene
Familie med eldre barn
Superior rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Clean pools but the beach is not good!!
Nice staff and they are willing to help/assist you in your needs.. Beach not good!!!
Skrevet 28 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra USA
Reiste alene
Premier deluxe ved bassenget
Opphold på 4 netter i mai 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Skrevet 24 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

haruhiko fra Japan
Par
Deluxe ved basseng
Opphold på 4 netter i august 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: