2015
Veldig bra 8,0
basert på 2212 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2212 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Yvette fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i september 2016
Quick Getaway
As a whole, my experience with Cebu Parklane was great. It's very near Ayala Center Cebu and Redemptorist church as well. The staff were very courteous and helpful.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

MARYVINNE fra Filippinene
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i august 2016
Good Location
If your meetings are at Ayala this Hotel is a great location.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lamberto fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Cebu trip
Very Old ambiance.
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

sarah fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
nice hotel
near to the mall...just walking distance
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

sarah fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
perfect location
very good area for shopping. They have to repair the tub. the floor gets flooded
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

JOSIE fra Filippinene
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i januar 2016
Cebu Holiday
Our guests enjoyed their stay in Cebu Parklane Hotel, the location was great.
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Terry fra Canada
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
A wonderful stay
Great location, being so close to Ayala Mall. Staff were pleasant and helpful. Room was clean and well appointed. Bed was comfortable. Restaurant was fine. Wifi was a bit spotty and slow. Pool area was good. Nothing to complain about A solid medium priced hotel in Cebu.
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lowell fra USA
Reiste alene
Rom Parklane - frokost på sengen
Opphold på 4 netter i august 2016
Flawless!
I could not have been happier with every detail.
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

john fra USA
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Move another hotel or move rooms
Check-in staff very friendly. Hotel staff helpful transferring us room to room to room. First not queen bed as paid. Mattress lower in center. We rolled to center all night. Next room no aircon but king bed. Next room smaller with queen bed. Mandarin Plaza next door. Stay with the m as excellent and low cost room service. Food great. Same price range.
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ericson fra Filippinene
Forretningsreisende
Hjørnerom
Opphold på 2 netter i september 2016
Very good but needs monitoring of services given to incoming guests
The room was not readily available. The checked in time of 2 pm was moved to 6 pm because the existing guest opted for a late check out. The room 1220 has an unpleasant smell
Skrevet 09 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: