Glimrende 8,1
basert på 255 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 255 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

Fabien fra Frankrike
Reiste alene
Leilighet 2 soverom
Opphold på 3 netter i mai 2016
Very nice place
Very nice apartment, well furnished and equipped, clean, quiet, 10 minutes from Alona Beach by walk.
Skrevet 25 mai 2016

Jeferson fra Brasil
Par
Leilighet med 2 soverom og bassengutsikt
Opphold på 3 netter i mai 2016
Superb,Maganda,Muito Bom & 素晴らしい
Love this resorts ! Very clean and the staff are so nice and very good ! You will not regret!後悔はさせませ
Skrevet 24 mai 2016

Urs fra Sveits
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2016
Great Time
It was a great stay in this Resort, short walk to the Beach, where the prices are much higher for smaller Rooms. Breakfast just 100 m by capitans launch great value to. If You pre order in the eavning, they will be ready on time..
Skrevet 23 mai 2016

JOEREL fra Filippinene
Familie med små barn
Bungalow
Opphold på 4 netter i mai 2016
Awesome level 999 :)
Great!!!
Skrevet 16 mai 2016

Patrick fra USA
Par
Leilighet 2 soverom
Opphold på 4 netter i mars 2016
Great Small Resort in Center of Tourist Area
Found this resort on Agoda and enjoyed my stay. Took 2 BR Suite and they have stocked everything you need to stay, kitchen necessities and cook=top, even water all supplied. It is in nice quiet spot very close to everything and few min walk to the beach. Highly recommend.
Skrevet 12 mai 2016

Michael fra Storbritannia
Par
Standard
Opphold på én natt i mai 2016
Fantastic
Booked one night stayed for four. Decided to stay extra days and no standard rooms available so was upgraded free of charge each day! Stayed in pool side room, top floor room and room outside by gate enterance. All were great! Only thing not good is no wifi in any rooms, only pool side or reception.
Skrevet 06 mai 2016

Su fra Malaysia
Gruppe
Standard
Opphold på én natt i mai 2016
Perfect Stay
The location of the hotel was good. Simple and nice decorations. Staff were friendly and helpful. Attentive night guard. Walking distance to the beach. great access to food and bars.
Skrevet 06 mai 2016

MARIA fra Filippinene
Familie med små barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på 3 netter i april 2016
Our stay was awesome
The staff are very accomodating, the cleaners did a good job, good value for the money, will definitely come back.
Skrevet 04 mai 2016

Fely fra Filippinene
Familie med eldre barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på 3 netter i april 2016
Good hotel
Alona swiss is such a nice hotel. It is clean and has good kitchen facilities. Rooms are being cleaned everyday. Staff are courteous and acommodating.
Skrevet 29 april 2016

Petr fra Tsjekkia
Reiste alene
Standard dobbeltrom
Opphold på 7 netter i april 2016
Nice place for vacation
If you are looking for nice place where to stay near Alona beach, this is good one. If you need to work, fast internet is big plus.
Skrevet 28 april 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: