Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,5
basert på 17087 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 17087 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Verdi for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,8

sjafei S. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2016
amazing hotel
Would stay in this hotel again
Skrevet 25 august 2016

Gagandeep W. fra India
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2016
Lovely hotel, too huge!
We had a great time at the Venetian. The staff is exceptional! Always helpful, and ready to solve any inquiry or issue. We booked the Bella Suite, and it was HUGE! The staff also sent a birthday cake and cookies as it was my daughter's birthday! Simply awesome!
Skrevet 25 august 2016

weiji L. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i august 2016
na
na
Skrevet 24 august 2016

Jake M. fra USA
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Great Hotel and Great service
Service is excellent, plenty of dining options, nice casino and the low limits new options for gaming are the main reason I stay at the Venetian.
Skrevet 23 august 2016

Hwang S. fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i august 2016
Macao is venetian
Next time I will go to The parisan that the venetian made as french style hotel.
Skrevet 20 august 2016

YUN L. fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i august 2016
非常滿意
We stayed in Venetian Macau to celebrate our daughter's 4th birthday. And they decorated our room with a lot of cute balloons, gave us a delicious birthday cake and a cute pengiun doll for our daughter. We really appreciated what they had done for us.
Skrevet 16 august 2016

MOHAMMAD A. fra India
Reiste alene
Opphold på 3 netter i august 2016
Amazing
Mind blowing hotel
Skrevet 16 august 2016

Sherly L. fra Indonesia
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i juli 2016
Awesome stay
Staffs were really friendly and helping. And also, the room is so cozy and have a nice view
Skrevet 15 august 2016

Kok N. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i august 2016
Center of Cotai
The room is spacious and cozy, so as the bed and bathtub. strategic location, Center of Cotai
Skrevet 15 august 2016

Kok N. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i august 2016
Center of Cotai
The room is spacious and cozy, so as the bed and bathtub. strategic location, Center of Cotai
Skrevet 15 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: