2015
Glimrende 8,5
basert på 17217 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 17217 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Ngiam fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i august 2016
Big and nice hotel
Hotel is big so have to walk abit more to get to your room. Hotel mall is big and lot to shop. Room is nice and cozy.
Skrevet 21 september 2016

Sisca fra Indonesia
Gruppe
Opphold på én natt i september 2016
I'll be back for sure!
The facilities. The staff. The location.
Skrevet 21 september 2016

Grace fra USA
Par
Opphold på én natt i september 2016
long lines, I won't stay again
If you are looking for shopping, gambling, eating, and drinking late night, the Venetian has all of these things. If you are looking for a large room at a price less than other hotels on the strip, it also has this. However, the rooms are dated and need to be updated (phones, tvs... I felt like it was 1990). Another issue was the check in which took an hour and the taxi lines which also took 30 minutes. We wasted a lot of our time in lines which could be solved with more people working during peak hours or a self checkin stand. I feel it needs to modernize. I would not stay here again.
Skrevet 20 september 2016

Hendrik fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i september 2016
Big and nice hotel
Big and nice hotel very clean
Skrevet 19 september 2016

Joseph fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i februar 2016
Nice hotel
Good Hotel
Skrevet 19 september 2016

Joseph fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i februar 2016
good
nice hotel
Skrevet 19 september 2016

Mali fra Sør-Afrika
Reiste alene
Royale suite 1 king bed
Opphold på 2 netter i september 2016
enjoyed the short stay
excellent!!
Skrevet 18 september 2016

Wong fra Singapore
Par
Royale suite 1 king bed
Opphold på 2 netter i september 2016
good
NA
Skrevet 18 september 2016

TSAI fra Taiwan
Familie med store barn
Royale suite 1 king bed
Opphold på 2 netter i juli 2014
Good
Good
Skrevet 18 september 2016

Kar fra Kina
Familie med store barn
Bella Suite - 2 queen beds
Opphold på én natt i juni 2016
good location
the center of the city , having nice view ,good food , and near by the show place
Skrevet 18 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: