2015
Glimrende 8,5
basert på 17219 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 17219 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

seow fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 2 netter i juni 2015
good location
location, service, food
Skrevet 06 oktober 2015

Filipinas fra Filippinene
Gruppe
Bella Suite - 2 queen beds
Opphold på én natt i september 2015
One of The Best Place
Bed, Comfort Room, View
Very Good.
Skrevet 06 oktober 2015

Ada fra Hongkong
Familie med små barn
Opphold på én natt i september 2015
Good experience
guest room and washroom very spacious, luxury decoration which my kids consider they are prince and princess, fun indoor playground
Cafe Deco breakfast buffet no good, sitting arrangement service very unclear, food quality not very nice, sitting area very packed, reasonable selection food choices. would go again only if it is cheaper.
Skrevet 06 oktober 2015

David fra New Zealand
Par
Royale suite 1 king bed
Opphold på 2 netter i september 2015
Venetian Macao Resort
Best Shopping, Great Food Choices, Great room.
Big spacious resort. Fantastic swimming pool complex. Really enjoyed our stay here. Would stay longer next time.
Skrevet 05 oktober 2015

Ngai fra Hongkong
Par
Royale suite 1 king bed
Opphold på én natt i september 2015
A bit old
room size, services and location
It was just ok as the room decoration was too old. I would rather stay another hotel within the same group such as Holiday Inn or Shareton.
Skrevet 04 oktober 2015

Ana fra Filippinene
Familie med eldre barn
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Best hotel
good hotel, big room, good location
It was very nice. Venetian Hotel is so big and it has everything you need. You do not need to go out because it has its own restaurants, boutiques, casino and own attractions.
Skrevet 04 oktober 2015

DOOHO fra Sør-Korea
Par
Royale suite 1 king bed
Opphold på én natt i september 2015
clean and wide room
clean room, good facilities and entertainment
Venetian hotel is the best in Macau. Good shopping center and cazino.
Skrevet 03 oktober 2015

Andrew fra Singapore
Reiste alene
Royale suite 1 king bed
Opphold på 3 netter i september 2015
Excellent hotel for a short vacation
1. Location - near to airport, ferry terminal to HK and good eateries
Skrevet 03 oktober 2015

TEO fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i september 2015
Grand and good service hotel
Cleanines, excellent service, Big room
Excellent service, room is very big and clean. Hotel is very grand and everything u needed can be found at the hotel area. Just a point to take note some of the items in the room are quite old. E.g. wallpaper is peeling off, mirror has black spot. Overall is still very good.
Skrevet 03 oktober 2015

CHIH fra Taiwan
Reiste alene
Royale suite 1 king bed med utsikt over Cotai
Opphold på 2 netter i juli 2015
Good hotel
everything feels great.
Skrevet 02 oktober 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: