Bra 7,0
basert på 1475 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 1475 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Ansattes arbeid 6,9
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Ajay fra India
Gruppe
Standard
Opphold på én natt i juni 2016
Reasonably priced hotel in a good location
Hotel is conveniently located near the airport and major casinos. The staff seems to be capable of serving Chinese guests only, it seems.
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wing fra Hongkong
Par
Standard
Opphold på én natt i juli 2016
Service
Poor service and poor sound proof system at guest room
Skrevet 03 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yen fra Malaysia
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i juni 2016
Overall very nice hotel
currently in the midst way to build the MRT in Macau. Will be more convenient after it is done. the decoration and style is a bit 1980 but still good in maintained. near to gun ye street and all in walking distance. Free shuttle bus to the casino is available at gun ye street. It is very convenient if you are planing to travel around Taipa area.
Skrevet 01 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ngan fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2016
hotel transport
Good excellent service of providing hotel transport to harbour in Macau. Not sure whether it does provide hotel transport from harbour in Taipa to hotel. It would be good to do so for the convenience of its guests.
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wai fra Hongkong
Familie med små barn
Standard
Opphold på én natt i juni 2016
good
good
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kraingkrai fra Thailand
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
good service and good location
good service and good location
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jennifer fra USA
Par
Standard
Opphold på én natt i juni 2016
Shuttle bus nightmare
We arrived at the pier at 12:30pm. Waited for two hours till 2:30pm for our shuttle bus to pick us up. They said because only got 1 driver and the driver went to lunch.
Skrevet 12 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Camile fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2016
excellent
Facilities are good and clean, the staffs esp. The guards are very accommodating
Skrevet 09 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Prasetyo fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i juni 2016
Good Place to stay
Large room with good location near to local resto and casino
Skrevet 06 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHIEN fra Taiwan
Gruppe
Deluxe twin
Opphold på én natt i mai 2016
Sleep and Go.
It's good for a short stay here. Close to Catai ferry terminal. Easy connection to Hong Kong international airport with early check-in.
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: