Glimrende 8,1
basert på 5329 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 5329 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Po fra Hongkong
Gruppe
Standard twin
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good Good
Skrevet 17 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

NG fra Malaysia
Familie med eldre barn
Standard twin
Opphold på 2 netter i juli 2016
Value for money
Very nice location, near Ruin of St.Paul, Margarete Portuguese tart, Lisboa, bus stop. Old hotel but clean and comfortable. Helpful staff. Worth.
Skrevet 06 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tukiran fra Indonesia
Familie med små barn
Standard king
Opphold på én natt i juli 2016
GREAT LOCATION
WILL STAY AGAIN
Skrevet 02 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra Indonesia
Familie med eldre barn
Standard twin
Opphold på én natt i juli 2016
Comfort and Strategic Hotel
This hotel is located near the senado square. You only need 10 minute walking to go there. This hotel also provide shuttle service from outer harbour ferry terminal. The staff is nice and helpful. They also help me to find my bag which left in the shuttle. Definitely will come back soon!
Skrevet 01 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Pui fra Hongkong
Reiste alene
Standard twin
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Very good!
Skrevet 01 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Narong fra Thailand
Familie med små barn
Standard twin
Opphold på én natt i mai 2016
Good
Good
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Raymond fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard king
Opphold på én natt i juli 2016
good location
good location, close to everywhere in macau city
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

VIVI fra Indonesia
Familie med eldre barn
Deluxe king - tilbud
Opphold på én natt i juni 2016
Service
The staff was very nice, gave us the very good advice where to visit.
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

lim fra Singapore
Gruppe
Standard king
Opphold på 2 netter i juli 2016
Cleaniness n facilities
Recently, checked in to Sintra. Have stayed there couple of times, previously cleanliness n neat after clean up room. When we step in the lobby, there is no nice air freshner but stuffy smell all the way to the room. When we came back to hotel, we found that the clean up of the room is unsatisfactory because the beds are not tidy up, used cups with coffee not washed. The only thing they did was replaced the towels, bathroom accessories, toilet papers n empty the rubbish. Their location is good and need to improve their cleanliness.
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Raymond fra Hongkong
Forretningsreisende
Deluxe king - tilbud
Opphold på 2 netter i juli 2016
good location
in the heart of macau, close to everywhere
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: