Bra 7,3
basert på 2070 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2070 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 5,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Ansattes arbeid 7,2
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Siu fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
travel
Good location and cleanliness, low-quality breadfast
Skrevet 26 juli 2016

Wei fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2016
Not Really A Good Choice
The staff was not smiling and I don't felt being welcome at all. They have very bad customer service. The breakfast was bad and not worthy. The only pro was the location at the city.
Skrevet 29 juni 2016

YA fra Taiwan
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Good
Good
Skrevet 15 juni 2016

Chen fra Singapore
Par
Superior
Opphold på 4 netter i mai 2016
Standard has not improved.
Staff's service at the Breakfast buffet at the 4th level was bad.
Skrevet 09 juni 2016

Chen fra Singapore
Par
Superior
Opphold på 3 netter i juni 2016
Holiday @ Macau
The staff at the 4th floor for breakfast buffet was not helpful and approachable. She was not willing to serve and told us that since we were there for breakfast at 8.30am there were no more food. A tour group had just left the restaurant. And she has to inform the kitchen to cook what we want to eat. This is really ridiculous. But the staff at the lobby café was patience and good. We told the lobby staff on the check-in day that our rooms do not have tissue paper in the toilet, this was not convey to the housekeeping.
Skrevet 06 juni 2016

Wong fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
valuable
good
Skrevet 04 juni 2016

Dunstan fra Macao
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i mars 2016
Close to city center, nice quiet area.
Close to city center, nice quiet area.
Skrevet 11 april 2016

kim fra USA
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i april 2016
classy but smelly
Apparently the hotel had harbour views until Wynns was built. Still a classy stay. My room was smoking and smelly.
Skrevet 10 april 2016

Ng fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 6 netter i mars 2016
Bad
Noisy chambermaids.
Skrevet 16 mars 2016

TAN fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på én natt i februar 2016
Nice and clean hotel
Great location
Skrevet 27 februar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: