Bra 7,5
basert på 535 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 535 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 7,1
Sorter etter

Derek fra Hongkong
Familie med små barn
Superior double
Opphold på én natt i februar 2016
Not bad. Hot water was an issue.
I like the small hotel feel. And it is next to a beach. But the hotel doesn't seem to be able to cope with weekend traffic.
Skrevet 22 februar 2016

Derek fra Hongkong
Familie med små barn
Superior double
Opphold på én natt i februar 2016
Not bad. Hot water was an issue.
I like the small hotel feel. And it is next to a beach. But the hotel doesn't seem to be able to cope with weekend traffic.
Skrevet 22 februar 2016

soohan fra Sør-Korea
Familie med små barn
Superior double
Opphold på én natt i februar 2016
so so
very normal condition. The bed condition in the room is not good.
Skrevet 19 februar 2016

man fra Hongkong
Par
Superior double
Opphold på 2 netter i februar 2016
need maintenance
1. air-conditioner is not working 2. A leaky bath tub made the floor slippy
Skrevet 15 februar 2016

Samantha fra Hongkong
Familie med små barn
Superior double
Opphold på 2 netter i februar 2016
The hidden gem of the romantic hotel.
I love the terrace, the location itself, and the nostalgic feel of the Portuguese colonial time.
The staff is really friendly. We enjoyed being woken up by the sea-waves crashing against the beach.
Skrevet 14 februar 2016

Ka fra Hongkong
Familie med eldre barn
Standard Twin Room with Sea View and Balcony
Opphold på én natt i februar 2016
Non~crowned and quiet enviornment
Love quiet environment so much even in peak season
Skrevet 14 februar 2016

chung fra Kina
Familie med små barn
Superior double
Opphold på 2 netter i februar 2016
OK.
Summer time would be better to stay there.
Skrevet 13 februar 2016

Mei fra Hongkong
Par
Superior Dobbeltrom med balkong og sjøutsikt
Opphold på én natt i januar 2016
Silent Place
Far from the city centre; spacious room; sea view
Location is far from the city centre, but it is good if you would like to have a silent place to relax. There is no choice for the breakfast and taste not good as well. Spacious room but the bed is not comfortable as expected. The TV in room is not function. However, all rooms have sea view. Staff are nice and friendly to provide assistance.
Skrevet 06 januar 2016

SIU fra Storbritannia
Reiste alene
Superior double
Opphold på én natt i desember 2015
General feeling
Nice environment
Wonderful
Skrevet 01 januar 2016

Samuel fra Malaysia
Reiste alene
Standard twin
Opphold på én natt i desember 2015
Something away from the casinos...
Quiet location, walking distance to Coloane Village and Fernando's (~20 mins)
Skrevet 28 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: