Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,6
basert på 2485 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2485 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,2
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Ansattes arbeid 8,9
  • Verdi for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,9

Stella L. fra Kina
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Skrevet 27 juli 2016

eddy P. fra Indonesia
Familie med store barn
Opphold på én natt i juni 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Skrevet 19 juli 2016

Wong W. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Skrevet 18 juli 2016

Mark B. fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i juli 2016
vacation
its very nice
Skrevet 15 juli 2016

Wai K. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Skrevet 14 juli 2016

Hiu K. fra Kina
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Good service
Skrevet 12 juli 2016

Yuet W. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i juli 2016
not all swimming pool can be use, and the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own ho
Not really happy with all the swimming pool for cleaness. also some exclusive. the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own hotel when I went in... not good.
Skrevet 12 juli 2016

Yuen Y. fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Wonderful
good location, clean and comfortable and polite staff. Was surprised by the free b-day cake and wine for my fiend, we enjoy the Grand Resort Deck too!
Skrevet 06 juli 2016

Kho M. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i juli 2016
Is ok
Better
Skrevet 05 juli 2016

SUK L. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
summar holiday
the service was really good and the facility also perfect.
Skrevet 04 juli 2016