Veldig bra 7,6
basert på 895 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 895 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Francis fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2016
Downtown good location
Convenient hotel downtown. Has a small casino in the hotel but walking distance to the bigger ones. Lots of eateries around.
Skrevet 07 august 2016

rini fra Indonesia
Gruppe
Superior - røykfritt
Opphold på 2 netter i juni 2016
nice place at center of the town.
easy to go anywhere coz the bus stop is infront the hotel. the staff are very kind helpfull. next time I will stay here again if I come back to macau
Skrevet 03 august 2016

GOH fra Malaysia
Gruppe
Superior - røykfritt
Opphold på én natt i juli 2016
transfer to airport
only provide shuttle bus service to ferry terminal
Skrevet 02 august 2016

Syinee fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Above average
Above average
Skrevet 29 juli 2016

Juk fra Singapore
Par
Superior
Opphold på 4 netter i november 2015
A Good, Nice and Clean Hotel
This hotel has nice and big bed which is very comfortable and has always been my favorite hotel to stay. It is located in a quite convenient place. Staff are courteous and help. I will stay there again for sure.
Skrevet 28 juli 2016

HOWARD fra Filippinene
Par
Superior - røykfritt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Done
Good and friendly staff.
Skrevet 23 juli 2016

Fei fra Marshalløyene
Gruppe
Superior - røykfritt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good location, nice room, friendly staff
Recommended to stay
Skrevet 17 juli 2016

How fra Malaysia
Par
Superior - røykfritt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Enjoyable stay
I truly enjoy my stay here. Location is good, staffs are all polite and helpful. There're alot of money changer, eateries around. The only disappointment that was the walls are thin, and it can be quite noisy. I can hear people flushing toilet, kids running at walkway, and not forgetting noise from renovation, as we were told that gym and swimming pool are not available until August 2016.
Skrevet 15 juli 2016

Michelle fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2016
Comfortable and Satisfied
Great stay in this hotel with comfy beds, 4 pillows per bed. Clean and spacious..
Skrevet 13 juli 2016

Yasumura fra Japan
Par
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good Location
Convenience to very where, good food around.
Skrevet 08 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: