Bra 7,4
basert på 3976 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3976 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

Thanh fra Vietnam
Reiste alene
Premier
Opphold på én natt i juli 2016
The hotel is ok, but other thing are all bad!
Water is charged. When I reached a doormen to seek assist with a taxi, he point me to the street & I have to try catching one for myself which is incredible tough. No shuttle bus too. It maybe good for those who have car or who want to stay close to Taipa village.
Skrevet 21 juli 2016

LILIN fra Taiwan
Reiste alene
Premier
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good
Good
Skrevet 19 juli 2016

LILIN fra Taiwan
Reiste alene
Premier
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Good
Skrevet 15 juli 2016

So fra Hongkong
Gruppe
Premier
Opphold på én natt i september 2015
Quite good
-
Skrevet 06 juli 2016

Xi fra Malaysia
Forretningsreisende
Premier
Opphold på én natt i juni 2016
fantastic service and helpful staff
on business trip, book for overnight transit, it has buggy in airport to hotel
Skrevet 02 juli 2016

Yash fra Storbritannia
Reiste alene
Premier twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2016
decent price for macau
about a HK$30-40 dollar cab ride away from the major hotels like Hard Rock, Venentian. But for the price, its worth it. Staff were very helpful and spoke good English. Didnt have a chance to check out the facilities.
Skrevet 29 juni 2016

Kai fra Hongkong
Forretningsreisende
Premier
Opphold på én natt i juni 2016
Excellent location and clean room
Very good location and clean room. Good view for horse lovers!
Skrevet 28 juni 2016

Ng fra Hongkong
Reiste alene
Premier
Opphold på én natt i juni 2016
Avaerage
Not too bad location and the hotel lobby is noisy packed with tourists all the time.
Skrevet 25 juni 2016

Kate fra Macao
Par
Premier
Opphold på én natt i juni 2016
6th Anniversary & Empty pool
Nothing's better than having the whole pool to yourself! Not to mention it being the only deep pool I've ever seen in hotels.
Skrevet 22 juni 2016

CHIN fra Taiwan
Gruppe
Premier
Opphold på én natt i juni 2016
Just for a stay. Nothing more expectation
We booked this as galaxy hotel is full. The room is clean and comfortable. But shuttle bus only to the ferry per hour is not convenient at all. Hard to get a taxi here. The staff is the worst. We asked for the the plug transfer and they said they are out of it yet he was carrying one on his hands. They refuse to offer use 2 more bottles of waters. Very unprofessional, poor, and rude service. Room service food is good but the servant is terrible with a poker face and rude attitude.
Skrevet 14 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: