Bra 7,4
basert på 3976 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3976 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,6
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

Maria fra Filippinene
Gruppe
Premier deluxe
Opphold på 4 netter i september 2014
i find grandview hotel staffs very accomodating.
very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.
Skrevet 11 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

cheung fra Hongkong
Forretningsreisende
Premier deluxe
Opphold på 4 netter i september 2014
Nice Hotel, Good Service and Great View
Nice Hotel, Good Service and Great View
Skrevet 11 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Amerah fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Premier
Opphold på én natt i august 2014
SuperB!!
clean, accessible and affordable
it was very good, majority of the staff are filipinos and they were all very helpful and will suggest place to go too especially for tourist. the place is near Venetian Macau, Galaxy and City of dreams.
Skrevet 11 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

henry fra British Indian Ocean Territory
Forretningsreisende
Premier
Opphold på én natt i august 2014
Frank opinion
Hotel misrepresented , Should be rated two and one half star at best. Would you believe they even charged for WI F1 connection to my room !! Food was disgusting and staff refused to bill the meal to my room . I had to pay for it separately I was entertaining important guests from the Jockey Club , so you can imagine how I felt. They also noted the poor quality of the food. .
Skrevet 11 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

jacqueline fra Filippinene
Par
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i august 2014
macau visit
they have filipino staff, near bus station
Disappointed because no wifi acces, noisy guests
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Loran fra USA
Forretningsreisende
Premier
Opphold på 3 netter i september 2014
My stay at Grandview Hotel
Food, Comfort & Staff.
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Jean fra Filippinene
Par
Premier deluxe
Opphold på 2 netter i november 2013
hotel stay
free shuttle bus
room is small and location is not that good.
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Karen fra New Zealand
Par
Premier
Opphold på én natt i september 2014
Overnight in Macau
comfort, affordable, reasonably central in Taipa
very pleasant
Skrevet 09 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

lian fra Indonesia
Reiste alene
Premier
Opphold på 2 netter i juli 2014
Nice atmosphere
Clean room, good staff, good at speaking
I stayed there just to sleep
Skrevet 09 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

lian fra Indonesia
Reiste alene
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i august 2014
Good hotel
Clean bathroom, nice garden,
I just stayed there to sleep
Skrevet 09 september 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: