Glimrende 8,7
basert på 951 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 951 anmeldelser
  • Renslighet 9,4
  • Fasiliteter 9,0
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Ansattes arbeid 9,2
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Chan fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Cozy room, great service and environment
We have stayed in the hotel for many times, it's really a great hotel to enjoy. There are various types of restaurants available in the Soho area. Mezza 9 in the 3rd floor is our favourite one. Great food and services.
Skrevet 28 juni 2016

PO-SUNG fra Taiwan
Familie med store barn
Grand Twin Suite
Opphold på én natt i juni 2016
Very good!
Excellent Service
Skrevet 21 juni 2016

susan fra Storbritannia
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Shame
For the money that I payed, I really thought that breakfast could or SHOULD, have been included.
Skrevet 18 juni 2016

Lai fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i mai 2016
Good
Excellent
Skrevet 20 mai 2016

YUAN-CHIANG fra Taiwan
Reiste alene
Grand deluxe king rom
Opphold på 3 netter i april 2016
很棒
good
Skrevet 05 mai 2016

pedro fra Portugal
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i april 2016
very inviting
A very high note for the staff downstairs and the sobriety of the suite, a very welcome change in Macau where most places are absolutely ghastly. Good amenities also strike a good note. The pouch with baby products is a very nice touch. Liked the Iron Buddha and Long Jin tea as well. The pool is very good for proper swimming. One glitch, noticed only when leaving and checking the suite one last time: behind the sofa there were some very ugly plastic tubes whose purpose I ignore. Good thing i didn't see them before. I guess Macau will always be Macau.
Skrevet 22 april 2016

Seulgi fra Sør-Korea
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i mars 2016
Clean and quiet
Liked it as its quiet
Skrevet 02 april 2016

Kheok fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på én natt i oktober 2015
Enjoyable stay
Clean and convenient, excellent services from staffs
Skrevet 30 mars 2016

Mun fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i desember 2015
Great stay!! Great service
We really enjoyed the stay here and it was really great service. Will definitely be back.
Skrevet 14 mars 2016

potun fra Taiwan
Par
Grand executive suite
Opphold på 2 netter i februar 2016
Amazing trip
Nice location, will book again
Skrevet 02 mars 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: