2015
Glimrende 8,7
basert på 7637 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 7637 anmeldelser
  • Renslighet 9,2
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Service 9,0
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Yan fra Hongkong
Familie med små barn
Galaxy twin rom
Opphold på én natt i september 2016
New hotel with fantasy facilities
Good service and great water park
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alfredo fra Filippinene
Par
Galaxy rom med king bed
Opphold på én natt i februar 2015
lucrative hotel
the hotel was amazing especially the roof top island pool, it was so huge pool with very nice scenery. the lighting show was great too. and the weather was so cold during our stay, it was good.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

David fra Singapore
Par
Galaxy rom med king bed
Opphold på 3 netter i september 2016
Fantastic holiday getaway
Not so new establishment but well maintained. Grand resort deck is awesome! Lots of retail shops and eateries. Big casino floor.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra Singapore
Par
Galaxy rom med king bed
Opphold på 2 netter i september 2016
First class hotel
Good clean complex except standard of food can be improved further
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Leh fra Malaysia
Par
Galaxy rom med king bed
Opphold på én natt i september 2016
Amazing!
1. Staff well trained & friendly. 2. Service excellent. 3. Room amazing. I like the bathroom design. Will stay here again in future...
Skrevet 12 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Phoebe fra Australia
Familie med små barn
Galaxy rom med king bed
Opphold på 2 netter i september 2016
Good hotel
Overall pleasant experience , will stay again
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Thanapipat fra Thailand
Par
Galaxy rom med king bed
Opphold på én natt i februar 2016
Very nice hotel with high class
Good place, value money and nice hotel
Skrevet 09 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chin fra Singapore
Familie med små barn
Galaxy twin rom
Opphold på 3 netter i desember 2015
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hyejin fra Sør-Korea
Reiste alene
Galaxy rom med king bed
Opphold på én natt i august 2016
Good!
Good!
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tsz fra Hongkong
Gruppe
Galaxy rom med king bed
Opphold på én natt i september 2016
The water park was super
We love the water park so much.
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: