2015
Glimrende 8,7
basert på 7655 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 7657 anmeldelser
  • Renslighet 9,2
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Ansattes arbeid 9,0
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

Owen fra Taiwan
Reiste alene
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good
Good
Skrevet 08 juni 2016

SZE fra Malaysia
Par
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 2 netter i juni 2016
Relaxing! Cool water play! Areas for further improvements
Spacious comfortable relaxing place to stay! Water play is fun with programs throughout the day!! A few rooms for improvements: 1) no place to hang wet swim wear in the room. 2) food not delicious 3) shuttle bus starts too late (10am) 4) gym starts too late (8am)
Skrevet 06 juni 2016

DAVID fra Taiwan
Gruppe
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på én natt i november 2015
Amazing
very good
Skrevet 04 juni 2016

Chanya fra Thailand
Gruppe
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 4 netter i mai 2016
Good
Just good
Skrevet 04 juni 2016

Hock fra Malaysia
Par
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 3 netter i mai 2016
3 nights trip
Not too big like Venetian nor too small to be boring. Especially like the atmosphere with bright lights and everything looks neat and cheery. Very near walk to casino and also convenient shuttle buses to other locations in Macau.
Skrevet 03 juni 2016

Sheen fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 2 netter i mai 2016
pool deck is great
we stayed two night in galaxy macau and we enjoyed the grand resort deck so much, overall is a good hotel!
Skrevet 03 juni 2016

Eva fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 2 netter i mai 2016
Location
Location and Shopping
Skrevet 02 juni 2016

Nina fra Danmark
Par
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great hotel!
Very nice hotel, excellent rooms and staff. Especially the concierge services were amazing! Will come back
Skrevet 02 juni 2016

Chrisitne fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på én natt i mai 2016
Clean Rooms, Friendly Staff, Grand Resort Deck goo
Clean Rooms, Friendly Staff, Grand Resort Deck good for people traveling with Kids, Convenient transportation to other hotels & hubs. Enjoyed my stay. I would recommend this hotel to anyone.
Skrevet 01 juni 2016

ONG fra Singapore
Par
Galaxy king rom byutsikt 
Opphold på 3 netter i mai 2016
Very Good
Very Good stay. Will be back again
Skrevet 31 mai 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: