2015
Veldig bra 7,3
basert på 11073 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 11073 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Ansattes arbeid 7,2
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

GULRI fra India
Familie med eldre barn
Executive med frokost for 2
Opphold på én natt i september 2016
Very good hotel in Macau room is with all the modern facilities,they also provide free divice to use
Next time I stay again in this hotel breakfast was good but for vegetarian not so much but it's ok ,hotel near by good location ,casinos and lovely market
Skrevet 25 september 2016

Sunil fra India
Familie med små barn
Familiesuite
Opphold på én natt i august 2016
Just so so hotel
Just so so hotel
Skrevet 25 september 2016

King fra Hongkong
Par
Business executive
Opphold på én natt i september 2016
Wonderful trip
It was a wonderful trip
Skrevet 23 september 2016

Michel fra Frankrike
Par
Business executive
Opphold på 2 netter i september 2016
Old Chinese Style
Really old style, mostly used by Chinese tour group, simple food, simple confort, simple service ... renovated rooms looks old too ! Not a good deal at all
Skrevet 23 september 2016

Jessica fra Indonesia
Gruppe
Business executive
Opphold på én natt i september 2016
good
Good
Skrevet 22 september 2016

Lun fra Hongkong
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
clean, great location , near casino
clean, great location , near casino
Skrevet 22 september 2016

Yoko fra Japan
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i september 2016
good location and comfortable
Feel relaxed as it is not too shiny as other hotels in Macao. Worth for money. When a group of Chinese people was staying, the lobby was in chaos in the morning but in general, comfortable and quiet.
Skrevet 22 september 2016

Lordi fra Kina
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Pretty nice place!
Clean and tidy, very comfort room
Skrevet 22 september 2016

Chua fra Singapore
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
Room spacious and wifi good.
Their shuttle bus at Macau Ferry terminal difficult to find as they don't put up sign for their guest.
Skrevet 21 september 2016

Antonina fra Ukraina
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
best feature - location
Generally hotel is quite acceptable for the price. Location is the best feature: very centered, close to everything. Facilities are the weakest feature: there is nothing to do in the hotel itself; only sauna and only for male visitors.
Skrevet 20 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: