Hyggelig 6,9
basert på 727 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 727 anmeldelser
  • Renslighet 7,0
  • Fasiliteter 5,7
  • Beliggenhet 7,9
  • Romkomfort/standard 6,8
  • Service 6,7
  • Valuta for pengene 7,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

pua fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Trippel - 3 enkeltsenger- nylig oppusset
Opphold på én natt i desember 2014
good location
good location , good value , clean
Skrevet 07 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?

Webster fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard - nylig renovert
Opphold på én natt i mai 2015
Very dated and unlivable
A terrible option to any traveler that should not be considered in your suggested living space. And that is being generous.
Skrevet 06 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?

Kam fra Malaysia
Par
Standard - nylig renovert
Opphold på én natt i april 2015
quite big and comfort room
good location
The room is quite big and comfort but i think the service is need to improve.
Skrevet 26 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chi fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Standard - nylig renovert
Opphold på én natt i april 2015
good
clean, comfortable and the chinese restaurant which is nearby the loby is quite good
Skrevet 24 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Emmanuel fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard - nylig renovert
Opphold på én natt i mars 2015
Affordable
Affordable
Good
Skrevet 02 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Ikhlas fra Malaysia
Reiste alene
Standard - nylig renovert
Opphold på 6 netter i mars 2015
Easy access to main touristic spots
Closeness to public transportation and touristic spots and room facilities.
I thought that it should bear mentioning that this hotel is directly in front of Sofitel Ponte 16. You will see a building with the number '5' on it - that is the 5footwayinn and the green building behind it with red Chinese characters is the East Asia Hotel. Everything went smoothly, internet disappeared on one of the nights but came back for the rest of my 5 night stay. Not all staff members can communicate in English but they do try to help you with your problems. They also can store your luggage after you check out which I found very helpful.
Skrevet 29 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Dennis fra Storbritannia
Par
Standard - nylig renovert
Opphold på 3 netter i mars 2015
Our first time in Macau
Position, ease of access, cost
We travelled with our son who lives in China. The hotel was acceptable in every way, it is so central that we were able to walk everywhere, exploring the alleyways and generally getting a feel of the surrounding area. We would enjoy returning to the area and would most certainly use the East Asia Hotel again - lovely hot water in the bathroom, air-conditioning that works, windows that open, what more could a traveller want.
Skrevet 12 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

kai fra Malaysia
Familie med store barn
Trippel - 3 enkeltsenger- nylig oppusset
Opphold på én natt i desember 2014
nice hostel
location, service, value money
overall the hostel is good with such the burget price. The toilet water system need to improve. after bath , the water will flooded
Skrevet 07 februar 2015
Var denne ontalen nyttig?

SHEE fra Malaysia
Par
Standard - nylig renovert
Opphold på 2 netter i januar 2015
Value for money
Cheap, convenient and all about normal
Skrevet 03 februar 2015
Var denne ontalen nyttig?

Titiporn fra Thailand
Par
Standard - nylig renovert
Opphold på én natt i desember 2013
Cheap hotel
Good location with good price
Skrevet 31 januar 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: