Glimrende 8,9
basert på 1206 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1206 anmeldelser
  • Renslighet 9,4
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 9,3
  • Service 9,3
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

YIUN fra Hongkong
Familie med små barn
Junior suite med 2 queen beds
Opphold på 2 netter i mars 2016
Fantastic service.
Friendly and helpful front desk. Spacious room and very comfortable bed.
Skrevet 30 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Don fra Singapore
Par
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2016
Perfect Stay with Experienced Staff (Thumbs up for Mr. Michael @ the front counter)
Mr. Michael at the front desk was very friendly and experienced whom make the whole check-in process very swift and comprehensive. Very clean, nice smell and comfortable room. Overall very satisfied with our 3D2N stay here.
Skrevet 24 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

So fra Hongkong
Gruppe
Deluxe pool 2 queen
Opphold på én natt i mars 2016
Good Experience
Excellent service, great facility, professional staff.
Skrevet 24 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Virginie fra Frankrike
Par
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
5 stars hotel
clean, well located, performant staff
I booked the hotel for our 1st year anniversary. we took the free shuttle from Taipa ferry to the hotel (hilton, sands and conrad).the check in was very fast. Room is huge, very clean. We got upgraded to city view on 35th floor eventhough the weather was very foggy it was still very appreciated. the staff recommended us to go to taipa village to try portuguese restaurant: el patisqueira (very authentic)which was a gem in the middle of the village. we highly recommend to reserve it. the hotel nicely offered a cheesecake to celebrate our anniversary ;). Will defitively stay again. the hotel knows how to make sure you will spend a wonderful stay with them.
Skrevet 10 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

MAN fra Kina
Familie med små barn
Deluxe suite med 2 queen og basseng
Opphold på én natt i mars 2016
Mr.
Location. Clean
Skrevet 08 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

NGAN fra Hongkong
Familie med små barn
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Very comfortable hotel
Goood location, comfortable and friendly staff
Skrevet 08 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jose fra Mexico
Reiste alene
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i februar 2016
Great hotel...
Big and comfortable rooms, service and location
Nothing to complain about. Big and luxurious room, great service and perfect location to explore Taipa.
Skrevet 25 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

LAU fra Hongkong
Forretningsreisende
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Location is nice
Location is good. Room is large as other hotels in Macau. Carpet is in the room so maybe a little bit of smoking smell. Bath room is large and good amenity. Bed is large and comfortable. I can see the swimming pool from the window but have not tried it. Can see from the window there are more and more hotels sites under construction in Macau.
Skrevet 25 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

HON fra Hongkong
Familie med små barn
Deluxe king med byutsikt
Opphold på én natt i februar 2016
Expensive at the CNY period
Triple price with normal…
Skrevet 14 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Bernard fra Filippinene
Familie med små barn
Deluxe pool 2 queen
Opphold på én natt i desember 2015
The staffs are so friendly.
Best location. Clean hotel. Staffs are friendly.
Very good stay. 👍🏻 Having a problem now in my credit card,the conrad charge me through my credit card, 258.75 mop, dont know what is that? Hoping for your feed back. Thank you.
Skrevet 10 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: