Glimrende 8,9
basert på 1206 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1206 anmeldelser
  • Renslighet 9,4
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 9,3
  • Ansattes arbeid 9,3
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

wei fra Taiwan
Reiste alene
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i september 2015
澳門的家
每個服務人員都很親切。好喜歡你們飯店的香味。
如果能免費提供早餐然後還這個價錢就好了
Skrevet 03 oktober 2015

Chyi fra Taiwan
Familie med store barn
Junior suite med 2 queen beds
Opphold på 3 netter i september 2015
美好安心的體驗
1.服務極佳, 前檯服務週到, 房務人員對財務一介不取, 讓人極為安心
Skrevet 07 september 2015

chiao fra Taiwan
Familie med store barn
Junior suite med 2 queen beds
Opphold på 2 netter i august 2015
令人非常意外的設施
有小孩拖鞋非常不錯!
我覺得非常失望游泳池,非常....小到只能說他是戲水池,非常髒...水非常渾濁,還有排泄物飄浮在水中,令人感到非常不舒服! 從樓層看下去水非常髒,一點都不透徹 一個人都沒有!原因無他就是水太髒...反應了飯店人員沒有改善...非常糟糕的飯店管理!失望...
Skrevet 27 august 2015

Ting fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Deluxe suite med king bed og bassengutsikt
Opphold på 2 netter i april 2015
很優雅的一間國際飯店
位置好 整潔 房間舒服
在澳門這種地方 可以入住這間飯店讓人感覺比較幽靜 感覺很舒服
Skrevet 27 juli 2015

ling-fei fra Taiwan
Gruppe
Queen 2 queen beds
Opphold på 2 netter i juli 2015
房間的床很好睡
單純安靜位置好
在網站訂了房,到澳門check in時卻找不到我的訂房紀錄,還好有隨身帶著紙本, 飯店察看後表示訂房人名出錯,又花了一些時間修改,入住時需過信用卡,房間內冰箱裡的東西要收費,雖未取用但小孩不小心移動了位置,退房時是否須需額外加收費用未告知,有總不踏實擔心信用卡帳單激增不踏實的感覺
Skrevet 22 juli 2015

Li fra Taiwan
Par
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i juli 2015
3-4間國際級的酒店合在一起是一個非常好的結合.
房間大而且位置很便利. 飯店設施完善.
Skrevet 13 juli 2015

Shih fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
服務好
服務好
Skrevet 30 juni 2015

Shih fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Deluxe king med bassengutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
很好
免費升等套房跟早餐
Skrevet 26 juni 2015

LIN fra Taiwan
Familie med store barn
Deluxe pool 2 queen
Opphold på 2 netter i juni 2015
體貼的酒店服務員
1、酒店員工服務好 2、位置方便 3、房間有膠囊咖啡機
這次因為搭了虎航的TI303班次晚班機,真的是覺得比較累在星巴克待到隔日的六、七點,實在是坐不下去了換跑去酒店大堂坐,想等到8點麥當勞開門吃早餐,身心疲憊飢腸碌碌的一行人,在大堂顯示為了無生氣,同行的朋友上前台去問問是否能check in ,我們好需要床呀,因時間太早無人退房,飯店的服務員便先行幫我們等入了資料,並主動的跟我們說如有房間先整理好便用電話通知我們, so sweetly 並且在登錄資料的過程問我們是否有吃過早餐了,見我們還沒吃過早餐,就提供了退房房客會那到的簡易早餐,裡邊有蘋果、巧克力馬分、柳橙汁,這對我們來說真是一大福音,大家都相當開心,吃過些東西後跑去麥當勞喝咖啡去了,過程中沒想到正好有人早退房,我們就順利的提早check in櫃檯人員也很好心的讓我們至12:30晚退房,真是太感激了。 真要說唯一不好的就是房間隔音了,能聽說小孩的吵鬧聲和別人的吵架聲,除此之外沒什麼可以挑剔。 房裡的鴨子和熊是可以帶走的非常喜歡這兩個小東西特別是鴨子好療癒呀,期待下次再入住。
Skrevet 07 juni 2015

CHANG fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Junior suite med 2 queen beds
Opphold på én natt i mai 2015
一次美好的回憶
服務人員態度親切,房間空間寬敞,有接駁車
入住時間在周日,服務人員為我們的房間升等,大人小孩都非常開心
Skrevet 05 juni 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: