2015
Glimrende 8,9
basert på 2035 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2035 anmeldelser
  • Renslighet 9,3
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 9,3
  • Ansattes arbeid 9,4
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 8,4
Sorter etter

krirkphol fra Thailand
Par
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i november 2014
Pecfect for retreat
suites service spa
i would say perfect for both relax , spa , and also to gamble . more tables not too high on the lowest limit table . non smoking ... more relax place . spa part .. of course really good , hotel room perfect ! the small pool in room would be more awesome if a bit warmer . shower and tub and japanese top of the line toilet ... what to complain?? room service had a burger . fries was awesome... burger i asked for medium well but i think came like medium rare .. but it was good .... so oder almost well done next time ... service was great all staff are nice , speak good english . the even waai ( form of greeting in thai ) as i guess they know we r thai...
Skrevet 15 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Luca fra Italia
Reiste alene
Cotai Pool Suite King
Opphold på 2 netter i november 2014
alwways great time in this hotel
Room , cleaning , service
Always amazing place to stay , the best hotel in Macau for sure
Skrevet 11 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

MARILYN fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i oktober 2014
nice hotel
friendly staff, nice hotel, clean
wow!!!
Skrevet 03 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dora fra Kina
Par
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i oktober 2014
One day in banya tree
Enviornment, service, accommodation
Skrevet 02 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

KA fra Hongkong
Par
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i oktober 2014
great experience
private swimming pool, pool in the room, breakfast
it is great experience to stay at the Banyan Tree Macau, since the room is comfortable and with a pool, also the swimming pool is quiet and with good service. the breakfast is plenty of selection of different kind of food and drink.
Skrevet 01 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

yi fra Hongkong
Par
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i januar 2014
good
high quility
Skrevet 30 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kevin fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i oktober 2014
Good hardware, pity about the software.
The rooms were well appointed, the location and amenities were good and it was quiet.
I was pretty disappointed compared to my stay the last time. The reception and check in and check out was good. But the conceierge and service staff at the restaurants were just not in sync and very slow. Turndown service was non existent. Getting a taxi was a nightmare. Response from a waiter was a thumbs up instead of a verbal yes or no. Is this the Banyan Tree? Or some Local home stay?
Skrevet 29 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

tsz fra Hongkong
Par
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i oktober 2014
Nice Place,Nice service
indoor pool, good service, Cleanliness
Hope Banyan can add such as HBO movie channel.
Skrevet 26 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chi fra Kina
Forretningsreisende
Cotai Pool Suite King
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Nice!
All staff is very nice as well!
Skrevet 26 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Danny fra Hongkong
Reiste alene
Cotai Pool Suite King
Opphold på én natt i oktober 2014
Very good
Service, food, transport
Skrevet 26 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: