Glimrende 8,3
basert på 656 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 656 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,6
  • Service 8,5
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Shinta fra Indonesia
Gruppe
Executive twin suite
Opphold på 3 netter i mai 2016
Nice hotel in city center
This is my 2nd stay at this hotel. Overall I'm satisfied and would recommend this hotel to my friends adn relatives. The staffs are friendly and very responsive to queries.
Skrevet 12 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

RAJAN fra Australia
Forretningsreisende
Premium king suite
Opphold på 2 netter i april 2016
Overall good
Staff & service is the best
Skrevet 27 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

lilis fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive suite king
Opphold på én natt i april 2016
Good Staff
near to mall
Skrevet 19 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

wong fra Indonesia
Reiste alene
Executive suite king
Opphold på 2 netter i april 2016
Price
Awesome
Skrevet 14 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rianto fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive twin suite
Opphold på én natt i mars 2016
good stay for business trip
Meeting point is just a minutes away
Skrevet 21 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Fordy fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive suite king
Opphold på én natt i februar 2016
Hotel with nice location
Bathtub, location, comfy bed
Stayed on a Tuesday night for business at the topmost floor right in front of the elevator door. Great location in the middle of a open air mall with many restaurants that opens until late hours. At night noise from music beats from bars from the mall can still be heard from my room (my room was facing the mall). Nice bathtub and comfy bed. Breakfast choices were limited, I wish for more choices of foods. Keycard reader in the elevator needs to be fixed since it had difficult time reading my keycard. Showering room only has rainshower. Overall I had a great stay.
Skrevet 19 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Soebagio fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive twin suite
Opphold på én natt i februar 2016
Good hotel
My second stay!
Skrevet 18 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Soebagio fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive twin suite
Opphold på én natt i februar 2016
Good hotel
My second stay!
Skrevet 18 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Win fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive suite king
Opphold på én natt i februar 2016
A pleasant stay in Surabaya
Cleanliness, Location, spacious room
I had a pleasant stay in TS Suites Surabaya where the cleanliness of the hotel is marvelous and the room is spacious with free minibar. I would not think twice to stay here again whenever I travel to Surabaya. Thanks for the staff hospitality that really made my stay an enjoyable one.
Skrevet 17 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rianto fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive suite king
Opphold på 2 netter i februar 2016
Its a perfect hotel for bussines trip
Location, room, staff
Skrevet 15 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: