Veldig bra 7,6
basert på 515 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 515 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Vivi fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Junior suite
Opphold på én natt i juli 2016
Good location, friendly staff
The room was not ready for check in but the staff offered another room. Quick respond. It's great. For breakfast, the waiter directly charged my kid, I have to pay cash for it. I don't bring my wallet, luckily my husband did. (it cannot charged into the hotel bills, I wonder why?). The breakfast was OK. Fortunately, we are on time (we still got the omellete) because they ran out of eggs. (the breakfast time is not over yet). Check out process was fast. It's great. Overall it's OK. My family enjoy the room, the surroundings, & the swimming pool.
Skrevet 11 juli 2016

Raj fra India
Reiste alene
Junior suite
Opphold på 2 netter i juli 2016
Nice Hotel at very good location
Nice Hotel at very good location
Skrevet 07 juli 2016

Raj fra India
Reiste alene
Junior suite
Opphold på én natt i juli 2016
Nice location and hotel
Nice location and hotel
Skrevet 06 juli 2016

Hwee fra Singapore
Småbarnsfamilie
Business suite twin
Opphold på 3 netter i juni 2016
Daily changes of dishes on breakfast meal
Breakfast meal should be serve with some international dishes.
Skrevet 03 juli 2016

Novita fra Indonesia
Par
Junior suite
Opphold på én natt i juni 2016
The best location
The best location in central surabaya, we can reach anywhere easily by public transportation or walk. nice hotel, clean, quiet, large room and money value.
Skrevet 17 juni 2016

Devis fra Indonesia
Reiste alene
Business suite
Opphold på 2 netter i mai 2016
recommended
Good service
Skrevet 10 mai 2016

Christine fra Malaysia
Forretningsreisende
Junior suite
Opphold på én natt i mars 2016
Good location
Good location. Near by my office. Great breakfast
Skrevet 14 april 2016

Abraham fra Indonesia
Forretningsreisende
Junior suite
Opphold på én natt i juli 2015
good
good
Skrevet 05 april 2016

Gerald fra Singapore
Par
Junior suite
Opphold på 2 netter i februar 2016
Old
Room is indeed spacious, generally clean. But the hotel facilities are 1) far (another building) 2) old and dirty esp the sauna area. No wonder not a single soul is there.
Skrevet 14 februar 2016

Ni fra Indonesia
Forretningsreisende
Junior suite
Opphold på én natt i februar 2016
Old hotel in center of surabaya
Good location, large room, free mineral water refill
It was quite nice coz i booked for room only. The room was big and it has clean bathroom also. The carpet seems too old. The lobby also very old fashioned. When i came at 2.30 pm my room was not ready yet and less smiling from the FO staff maybe bcoz they had a big group to handle at that time.
Skrevet 09 februar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: