Veldig bra 7,8
basert på 1244 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1244 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Suhartanto fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i mai 2016
Good hotel
Breakfast perfect for 4 star hotel, staff just need more smile.
Skrevet 02 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Syahrodhiya fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i mars 2016
So So Hotel
Just a So So Hotel... clean and good facilities
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hendra fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior queen rom
Opphold på én natt i mai 2016
Great Value for Money
I was upgraded from the old wing to the new wing, and it was a perfect stay. The breakfast was various and good. Location is in the middle of the city, although if you don't have your own vehicle, it would be far to go to the places of attractions, shopping malls etc. with Taman Bungkul as the exception (this food stalls center is opposite of the hotel). The only cons is that by booking via Agoda, i could not get Le Accor points staying in this Accor hotel.
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Imanuddin fra Indonesia
Gruppe
Superior twin rom
Opphold på én natt i mai 2016
Great locations, swim pool location have to improve
Everything is okay, just the above mentioned need to be improved
Skrevet 23 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Budi fra Indonesia
Par
Superior queen rom
Opphold på én natt i april 2016
Old
Too old furniture
Skrevet 03 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Widyaningrum fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior queen rom
Opphold på én natt i april 2016
superb hotel, excellent food
superb hotel, excellent food
Skrevet 08 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kee fra Singapore
Forretningsreisende
Superior queen rom
Opphold på én natt i mars 2016
Good for value
Price, service, location
Skrevet 17 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra Storbritannia
Par
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i februar 2016
Weekend in Surabaya
This hotel is possibly the worst I have stayed at in Indonesia in terms of expectations based on the Agoda score and star rating. Although they claim the hotel has been renovated the room we were in had several faults with a very poor mattress on the bed, a bathroom within which the toilet hardly worked as it was difficult to flush and the shower head was very loose. In terms of cleanliness it wasnt too bad but I have stayed in better. The food at the breakfast was poor to my mind. Finally we had to change keys several times as they constantly lost the information stored on them. On the good side some family we met there were moved to a better room in the new wing when a non smoking room was unavailable in the old wing.
Skrevet 27 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

WENG fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på 3 netter i februar 2016
Great hotel with brilliant staff
Value for money, excellent customer service, comfort
Great hotel with very friendly staff. Highly recommendable.
Skrevet 23 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Djoko fra Indonesia
Gruppe
Superior twin rom
Opphold på én natt i desember 2015
good staff, clean and comfort
reccomended for grup or single, clean, near center city
Skrevet 19 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: