Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1053 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 8,9
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 8,2
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Nicolas fra Frankrike
Reiste alene
Executive suite med frokost
Opphold på 2 netter i august 2016
oasis in the center of Surabaya
very charmng architecture excellent staff even the restaurant is good enough
Skrevet 09 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

YI-TING fra Taiwan
Forretningsreisende
Opphold på 5 netter i juli 2016
Beautiful and clean environment
The room is clean and looks exactly like presented photos. The staffs are very nice always having big smile and are very helpful if asking questions. On the last night of my stay, there was a wedding in the garden yard, people sang til midnight, we were informed by the hotel staff when we check-in but we thought it was OK because we left for flight at 3am. But for visitors who will not leave in the midnight, I suggest accepting changing room advice from the hotel staff because the music is really loud. Overall, this hotel is highly recommended!
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mark fra New Zealand
Forretningsreisende
Garden terrace (kun rom)
Opphold på 2 netter i juli 2016
Nice to be back after 14 years
Not too much had changed over the 14 years other than MO seems to have pulled out. Room are looking a little tired but still opulent and one for those that like to feel like aristocracy in wherever they stay. People too were just brilliant, super Indo friendly. Would still choose this over something new and fancy like the 4 Points over the road.
Skrevet 20 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

lloyd fra Australia
Par
Hageterrasse med frokost
Opphold på 7 netter i juni 2016
Lovely friendly place to stay
Had a lovely stay, hotel was beautifully presented & maintained. Staff were all great & very friendly but professional at all times. Would highly recommend this hotel for business or pleasure.
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

erni fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Garden terrace (kun rom)
Opphold på 2 netter i juli 2016
hotel with a good location, and staff very very friendship
the hotel with 5 star...
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Bruce fra Australia
Par
Executive suite med frokost
Opphold på 6 netter i juni 2016
The Best Hotel Experience
Grand hotel full of charm and tradition. Beautifully restored with wonderful gardens. Great rooms and facilities (excellent pool and gym) with friendly and attentive staff. Couldn't be faulted.
Skrevet 02 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nicolaas fra Nederland
Reiste alene
Hageterrasse med frokost
Opphold på én natt i juni 2016
Impeccable!
Great hotel!! Wow!!
Skrevet 19 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Calvin fra Malaysia
Reiste alene
Hageterrasse med frokost
Opphold på 2 netter i juni 2016
Trip
Ok
Skrevet 18 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Marina fra Sverige
Familie med store barn
Garden terrace (kun rom)
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great hotel
Not much to do in the area. But a fantastic hotel. Had a great stay.
Skrevet 16 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lim fra Singapore
Forretningsreisende
Dobbeltrom med terrasse
Opphold på 2 netter i mai 2016
History
Historical feel
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: