Bra 7,4
basert på 145 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 145 anmeldelser
  • Renslighet 7,0
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Paul fra Australia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på 2 netter i april 2014
Very pleasant
Peaceful / Relaxing, beautiful natural surroundings. Great Staff
Great stay, Hotel can do with a renovation but my personal view is that it is well worth the price you pay for your stay. The cost is very reasonable, lovely natural garden surroundings, air conditioned rooms which are also very comfortable and great staff that are more than willing to assist you.
Skrevet 08 mai 2014

Chor fra Singapore
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på 3 netter i mars 2014
Hotel in the Garden
Spacious Room, Tasty Western Dishes, Friendly Staff
I enjoyed my stay at the Equator Hotel. This is the second time I stay here and I really enjoyed the greenery and quiet environment.
Skrevet 13 april 2014

Mark fra USA
Forretningsreisende
Deluxe suite
Opphold på 3 netter i februar 2014
worth the 40 minute drive. Free shuttle.
! Nice. room. Very nice staff. Great value.
Enjoyable. I have already recommended it to a friend.
Skrevet 08 mars 2014

nurtjahjo fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på én natt i januar 2014
the location is to far from the activites
location, secluded, architeture
Skrevet 04 mars 2014

andrieta fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på én natt i desember 2013
Business,family hotel
Large room,friendly staff
Skrevet 29 desember 2013

Matthew fra USA
Gruppe
Deluxe suite
Opphold på én natt i desember 2013
A relaxing stay at a nice, affordable hotel.
The hotel's breakfast is always enjoyable, the staff was helpful, and the location is great.
The deluxe suite is definitely large and great for its size. However, the rooms are definitely a little bit dated. I have stayed in the twin rooms which are newer and the furnishings are definitely newer. Regardless, the small increase ion price gets you a much larger room and living space. The AC in the newer rooms can be a little weak at times if you have a lot of guests staying over. The breakfast is definitely solid. You can also just walk over to Ciputra world, Surabaya's nicest mall.
Skrevet 29 desember 2013

Alfan fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på én natt i november 2013
not bad
room, location, staff
Skrevet 13 desember 2013

michael fra Indonesia
Reiste alene
Superior suite
Opphold på én natt i november 2013
fantastic
room,breakfast and location
so fantastic ,really I will nerver forget this experience and surely I.ll be back soonest
Skrevet 04 desember 2013

charhan fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på 2 netter i november 2013
nice and near to my place to working
quite, clean and looks nice
I like to stay at the equator hotel, because near to my place to working
Skrevet 25 november 2013

Lisa fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe suite
Opphold på én natt i november 2013
its a good location ...near the airport
it was a quite neighbourhood, good that u cannot hear the busy road.
it was alright, you can enjoy the Javanese style building
Skrevet 11 november 2013


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: