Veldig bra 7,9
basert på 905 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 905 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Titisari fra Indonesia
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i august 2016
Good except for
Love the room, love the food, love the price, well I actually love the entire stay except for 3 things: (1) no hairdryer in the room, when clearly it was mentioned in the web; (2) that i had to pay cash for my room service & massage (thankfully I did bring some extra cash, usually i rely on my Credit Card); and (3) the massage therapist (i booked one at night) was unbelievably rude. She even slammed my room door on her way out. Thankfully the other staffs were very polite & friendly so I gave it 2 stars review instead of 1.
Skrevet 04 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maya fra Indonesia
Par
Standard twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
Good location
Closed to shopping area
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

victhor fra Indonesia
Par
Studio
Opphold på én natt i juli 2016
Unique Hotel Design
unique concept, good food, perfect location
Skrevet 16 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

vic fra Indonesia
Reiste alene
Studio
Opphold på én natt i juli 2016
good location, good value, excellent breakfast
good location, good value, excellent breakfast
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Brent fra USA
Reiste alene
Studio
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good
Parking is a bit difficult, but the staff is always there to assist. Wifi works well. Room is clean. No hassles. I have stayed once before, and this was another nice stay at Artotel.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuni fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Studio
Opphold på 5 netter i juli 2016
Errr...
Breakfast must be improve, this time i feel tasteless. Maybe the chef fasting because i hv been there a week before hari raya. Then everything is fault With my taste. Luckyly, i met Ms Ruth, she accomodated all my complaint then she gave us some rewards. After i checking out then they celebrate 4th anniversary and gave all guest pillow that takeable. Overall, artotel must keep the cleanlines and nice breakfast taste, i think the plus point is two of them.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Dinani fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Superior dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
Good location
But bad breakfast
Skrevet 08 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tantri fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Pelayanan ramah
Stayed there for 1 night, had a very warm welcome from the staffs. Location is good. Easy to get the taxi
Skrevet 04 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Gavin fra USA
Reiste alene
Studio
Opphold på 2 netter i juni 2016
Decent hotel
Free wifi. Clean room.
Skrevet 02 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Budi fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Studio
Opphold på én natt i juni 2016
Value for money
lovely mural and graffiti . Nice breakfast. Helpful staff
Skrevet 01 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: