Bra 7,5
basert på 2705 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2705 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Wan fra Malaysia
Par
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
not coming back.. Ever!
breakfast spread was amazing. staff were helpful. the only thing that i hate about this hotel is the room floor! is it so dirty! i could smell pee inside the room the moment i step in. lodge a complaint to the room service. ask them to mop the floor. but still i could smell urine in the room and bathroom. i wipe the floor with some wet tissue and it turn so black and im able to finish whole packet of wet tissue to wipe the stinky floor but still the urine smell could not be eliminate. the floor was soooo dirty.. i cant even let my feet touch the floor. i need to were slipper all the time.
Skrevet 30 august 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Afriadi fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Bad maintained
Stay for one night, room is large enough, food taste awful and location is hard to find. For muslim traveler is not recommended due to halal food is not easy to find by walk.
Skrevet 28 august 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Chen fra Malaysia
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Convenient and Accessible
Just behind hotel is convenient & accessible to the Food Street (Chinese Style). Its a very good location to nearby malls too. Room is a little small but still ok for us.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rudy fra Indonesia
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Review
Good Location
Skrevet 23 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Andrian fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 5 netter i august 2016
business
good for food
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

MARIA fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Good location
Lokasi yang strategis, dekat area kuliner khas medan
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Arben fra Indonesia
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Good
Nothing
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Fiona fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Good
Good
Skrevet 15 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sajuti fra Indonesia
Familie med eldre barn
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
traveler againReview title or summary
I am like it very so more
Skrevet 09 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jessica fra Malaysia
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2016
F&B
* More varieties
Skrevet 27 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: