Bra 7,1
basert på 294 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 294 anmeldelser
  • Renslighet 6,7
  • Fasiliteter 5,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

nurul fra Malaysia
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i mars 2016
Old facilities
Very bad facility and enviroment
Cant recommend this hotel
Skrevet 10 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Fauzi fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2015
Good hotel
location, food, environment
located nearby grand mosque, easy for Muslim for prayer
Skrevet 11 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

mohamed fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2016
Good
Location. Money. Staff friendly
Nice
Skrevet 11 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Khairil fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 2 netter i desember 2015
MADANI HOTEL. MEDAN
1. Location near mosque.
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Skrevet 21 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Dayang fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på én natt i desember 2015
Need to improve a lot on the cleanliness.
Staff and manager very helpfull, location very good.
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

norsianti fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i november 2013
old hotel
halal,muslim
The hotel room cobdition is not comfy because all the furniture was old and the toilet smelly
Skrevet 09 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Emyliyana fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Close to many locations
location, value for money, cleanliness
It was great!
Skrevet 08 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

galuh fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på én natt i oktober 2015
Bachelor degre
Good location,islamic concept,near with masjid raya medan
Need to improve hotel room maintenece,tv cable,bathroom condition,leak sink,carpet cleanliness,and room odor smell cigaretes
Skrevet 05 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Kartini fra Singapore
Familie med store barn
Superior
Opphold på én natt i september 2015
Comfortable stay bt...
Centrally located near to the big mosque
We booked 2 rooms. 1 room was w/o aircon and old tv. The other room was ok and with lcd screen. Though they can't fix it, we just stayed in the room (though a little stuffy). Staff are wonderful and nice though. We were allowed to check in the room early (depending on the occupancy of the hotel) :)
Skrevet 27 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

ROZANI fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2015
Muslim Hotel
Good location, shopping area and closed to Mosque
Alway stay here if i visit Medan
Skrevet 03 september 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: