Veldig bra 8,0
basert på 1670 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1670 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

kok fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Skrevet 01 september 2016

novy fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Skrevet 01 september 2016

Poh fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Skrevet 22 august 2016

Poh fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i juni 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Skrevet 22 august 2016

Charles fra Malaysia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Skrevet 18 august 2016

Indira fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i januar 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Skrevet 15 august 2016

Fajar fra Indonesia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Skrevet 09 august 2016

Nurfaizah fra Malaysia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Skrevet 09 august 2016

Lia fra Indonesia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
holiday
nice
Skrevet 08 august 2016

YuMin fra Taiwan
Forretningsreisende
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Average
There's only one set of toiletries for a double room, we need to call reception for one more set and the room card was broken twice... The breakfast is just soso, but it's good there's always a bluebird taxi downstairs, which is the most reliable taxi in Indonesia. Don't believe other taxi, they always take a long distance drive for more money...
Skrevet 08 august 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: