2015
Glimrende 8,2
basert på 2389 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2389 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

Ronan fra Australia
Forretningsreisende
Superior deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Great staff....not a very clean room
I encountered fantastic staff everywhere at the Grand Swiss-Belhotel, front door, front desk, roof top restaurant and bar and breakfast. All were pleasant in the very least and always helpful and gracious. The thing that let the whole stay down was the room that looked like it hadn't been cleaned really well in weeks. Stained bedhead, sheets and office chair just too name a few. Really scratched walls from wear and tear.....just looking run down. A real pity, I wonder if it's because I booked on Agoda instead of how my company normally books direct with the hotel via our local supplier. ?
Skrevet 03 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
I requested a Smoking room & they arrange a large corner room with great view really appreciated muc
Great breakfast with variety of choice but we prefferred The View at rooftop with Superb environment.
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kelvin fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Good hotel
It is a good hotel, spacious & clean room.
Skrevet 31 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Indra fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great location for business traveller
Hv a great location but room atmosphere too dark and need to specify the room concept
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

SELINA fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Clean room
Stayed for only one night before driving to Lake Toba. Located next to a shopping mall.
Skrevet 16 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

SU fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Location
Location convenient
Skrevet 09 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tisna fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great hotel, poor staffs performance
The hotel is great with good location and great facilities, except the staffs are not representing the hotel quality. Poor performance, picky, didn't understand the online booking systems.
Skrevet 07 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

ANTHONY fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior deluxe
Opphold på én natt i februar 2016
Center town
Good location, have shopping center connected
Skrevet 01 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Matt fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2016
Ok value, but an oasis in Medan
Great staff, but small things would help, like a minibar that's actually cold, and maybe some fans in the very hit and stuffy gym, and $7 Bintang on the roof restaurant? Come on
Skrevet 29 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Aprilina fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2016
Excellent choice for enjoy stay
Everything just perfect! The bed so comfy, the room is roomy, the bathroom with deep bath, perfect customer service, polite staffs!! the downfall was too far away from the airport
Skrevet 23 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: