Over gjennomsnittlig 5,6
basert på 141 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Over gjennomsnittlig



fra 141 anmeldelser
  • Renslighet 4,9
  • Fasiliteter 2,0
  • Beliggenhet 7,2
  • Romkomfort/standard 5,6
  • Service 5,1
  • Valuta for pengene 5,9
  • Mat/middag 4,8
Sorter etter

DICKY fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i mars 2014
Great
Center of city , easy to find food and transport
Great
Skrevet 10 april 2014

FATINA fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i februar 2014
good hotel. helpful staff
location
Skrevet 07 mars 2014

TECK fra Malaysia
Reiste alene
Standard
Opphold på 3 netter i februar 2014
Not as what expected
near medan train, on the main road
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Skrevet 27 februar 2014

chua fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i desember 2013
budget stay
easy to get food
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Skrevet 05 januar 2014

nurul fra Singapore
Familie med små barn
Standard
Opphold på én natt i oktober 2013
affordable
cheap, clean & easy-access to town
Skrevet 28 desember 2013

Saiful fra Malaysia
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i november 2013
very budget hotel, not so comfortable
location, near to amenities and shopping
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.
Skrevet 22 november 2013

Mohanraj fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i november 2013
Goolmy hotel in a good location
Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Skrevet 14 november 2013

charles fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive
Opphold på én natt i oktober 2013
dirty
dit\rty, smell bad
Skrevet 04 november 2013

Tan fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på én natt i september 2013
Good value for money (That's all)
Cheap / Has breakfast / Mart Opposite
Generally just cheap, do not expect good facility or services.
Skrevet 18 oktober 2013

yumnandar fra Indonesia
Reiste alene
Executive
Opphold på én natt i september 2013
Large room
location is good, clean, comfort
easy book, and easy location ..... .... .... .... .... .... .... .... .... ... ... ... .... ... ... ... ......
Skrevet 09 oktober 2013


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: