Tilbake til hotellinfo

Bra 7,3
basert på 507 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 507 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 6,9
  • Fasiliteter 6,0
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Verdi for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

KengHsuan C. fra Taiwan
Gruppe
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Worst experience
Location
Old and bad design. Dirty water stuck in shower place, dirty water splashed from sink and stain every where-bed sheep, curtain, wall of shower place, sofa. Really bad and disgusting.
Skrevet 01 november 2015

ida K. fra Norge
Par
Opphold på 2 netter i oktober 2015
You get what u pay for
It's near the beach and cheap
It was an ok hotell, but old and it smelled if u opend the closet.
Skrevet 11 oktober 2015

Howard R. fra Australia
Par
Opphold på 7 netter i august 2015
Disapointed
Pool ....Staff....Location
Toilet did not work properly Reported on Day One still a problem a week later !! Hotel Dogs barking during the night and fighting Breakfast very limited, I asked for a second coffee at breakfast Had to pay !! I requested a second egg for my Eggs & toast, Not allowed !! Only received 2 small bottle water on day one..The rules !! Requested clean bed sheets after 5 days..Was done..Free
Skrevet 29 august 2015

Dario F. fra Italia
Par
Opphold på én natt i august 2015
Ok
Courtesy, cleaning, big rooms
Skrevet 16 august 2015

Ashley T. fra Australia
Par
Opphold på én natt i juli 2015
Nice place to arrive after a long flight
Safe, clean, quiet
Skrevet 16 juli 2015

Danielle B. fra Australia
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2015
Okay for what it is.
Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Skrevet 12 juli 2015

Rachel E. fra Australia
Par
Opphold på 3 netter i mai 2015
Great place to stay
Location, atmosphere, cleanliness
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Skrevet 27 mai 2015

Mathieu F. fra Canada
Par
Opphold på 4 netter i april 2015
Cheap
Location price and good staff
Skrevet 10 mai 2015

Marty N. fra Japan
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i april 2015
Reasonable price
Moderate, standard, average
Skrevet 20 april 2015

Lakmini S. fra Australia
Par
Opphold på én natt i april 2015
Wonderful service
The level of serviceThe friendliness of the staff close to eateries
Lovely staff
Skrevet 11 april 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: