Bra 7,3
basert på 509 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 509 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Fasiliteter 6,0
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

John fra Storbritannia
Par
Standard klimaanlegg
Opphold på én natt i juni 2013
It was fine for a short night
location and pool
It was OK, the bathroom was a little quirky with no door on the bathroom, just a curtain
Skrevet 12 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Kerry fra Australia
Familie med store barn
Standard klimaanlegg
Opphold på én natt i mai 2013
Enjoyable few days
Pool garden, great chicken schnitzel for Rp35,000 and walking distance to beach.
Friendly staff, enjoyable time relaxing by pool, driving around Bukit peninsula,walking on beach at night and seeing fish market in morning. Loved the chicken schnitzel.
Skrevet 01 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jesdaa fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard klimaanlegg
Opphold på én natt i mai 2013
Jimbaran seaside hotel
clean, comfort and calm hotel
Skrevet 31 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jesdaa fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard med vifte
Opphold på én natt i mai 2013
Jimbaran seaside hotel
clean, comfort and seaside hotel
Skrevet 31 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

sabrina fra Italia
Småbarnsfamilie
Standard med vifte
Opphold på én natt i mai 2013
confortable and cheap hotel near Jimbaran beach.
pretty good location,15 min from airport, cheap
Cheap hotel, nothing special though... staff not very friendly and helpfull... they just help you if you contract taxi drivers with them and charging more than normal. Poor breakfast... we did not like 1 plate and asked for 2 toasted bread with jam and they wanted to charge more. wifi connection only in the hotel lobby ... not available in the rooms.
Skrevet 27 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

STEVEN fra Storbritannia
Forretningsreisende
Standard med vifte
Opphold på 2 netter i mai 2013
Good value hotel close to the airport
Close to the airport & a nice beach with great seafood dining, large, clean & comfortable room offering good value for money, friendly staff
My stay at the hotel was used as a stopover before & after a visa run trip to Singapore. I used the hotel because it was only 10 minutes from the airport but it was also very close to Jimbaran beach which offers great seafood dining. The hotel staff were welcoming & friendly & the room was large, clean & comfortable for the price so I think it was good value overall & would definitely consider staying at the hotel again or recommending it to a friend.
Skrevet 27 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Trevor fra Canada
Reiste alene
Standard med vifte
Opphold på 2 netter i mai 2013
Nicve Pool Area and Breakfast
Breakfast and Pool Area
Skrevet 24 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Etienne fra Frankrike
Par
Standard klimaanlegg
Opphold på én natt i mai 2013
calm and perfect area for a stop over in Bali.
calm, close to the airport and Jimbaran seafood restaurant
Skrevet 13 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

CRYSTIANE fra Brasil
Reiste alene
Standard med vifte
Opphold på én natt i april 2013
I stayed in this hotel only 1 night.
Reception, It's close to the beach
Skrevet 26 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Wan fra Singapore
Reiste alene
Standard klimaanlegg
Opphold på én natt i april 2013
Very basic big room and good location
large room with good air conditioning, closer to fishing village, 5minutes walk to the seafood restaurant and 15 minutes drive to airport.
Skrevet 22 april 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: