Veldig bra 7,6
basert på 490 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 490 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Asno fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i november 2012
good
good
Skrevet 06 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?

Vanessa fra Brasil
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 5 netter i januar 2015
beachfront
beach pool Staff
was good the staff was very nice the beach is clean it s ok
Skrevet 02 februar 2015
Var denne ontalen nyttig?

Poppy fra Indonesia
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på én natt i september 2011
it was an okay. stay
the location, the room, value. for money, it was a short stay so we needed a cheap place to stay.
Skrevet 12 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

DENISE fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 5 netter i juli 2014
very Good
Privacy. Gardens. Beach front
Very good
Skrevet 10 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Erica fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i juni 2014
Value for Money
Beach location, pretting grounds, Price
I have been staying at Matahari for ten years or more. Nothing has changed. I thinks the beds and linen have been improved. Breakfast has always been the same. I has become a little noisy, no attempt over the years to upgrade. Developers may have their eye on it ... very sad if these traditional accommodation hotels disappear for ugly, modern, cookie-cutter, chain hotels:(
Skrevet 23 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

XUEQING fra Kina
Par
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2014
Highly recommeded
beach, relax, quiet
Highly recommeded for family and couples!!
Skrevet 11 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

Karolin fra Tyskland
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 6 netter i april 2014
Didn't like it at all. The hotel had no charme.
Clean but very simple Busy área, polluted, beach was not that nice
Skrevet 04 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

Karan fra India
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i januar 2014
Best Location, Great experience
Location, Rooms, Service
Perfect place for beach stay, decent rooms, value for money
Skrevet 02 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

ADE fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2014
Very relaxing stay
Garden, large room, location
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.
Skrevet 10 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Erik fra Estland
Par
Deluxe
Opphold på 10 netter i mars 2014
Almost everything ok,but bugs in the bed!!!
Beach,location,garden.
Skrevet 30 mars 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: