Hyggelig 6,9
basert på 604 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 604 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 5,0
  • Beliggenhet 6,7
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Ansattes arbeid 7,2
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 5,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Rahul fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2015
Two night stay
Proximity to the the airport, clean, friendly
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Skrevet 23 august 2015

nuttinee fra Thailand
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2015
Asoka City home valued acoomodation
room rate , cleanliness, peaceful
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Skrevet 19 august 2015

Ponpisut fra Thailand
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
It's ok.
Staff, room size.
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Skrevet 15 august 2015

cheryl fra Singapore
Gruppe
Familiesuite
Opphold på 2 netter i august 2015
Pleasant Stay
Staff, spacious room and cooking area
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Skrevet 11 august 2015

Paul fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 10 netter i juli 2015
Bad service
pool for kids
awful service
Skrevet 21 juli 2015

Paul fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 10 netter i juli 2015
Bad service
pool for kids
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Skrevet 21 juli 2015

JORGE fra Mexico
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Good enough
1. The price
Skrevet 18 juni 2015

Georgia fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Amazing value for money
Good price, nice room, less basic than expected
Skrevet 06 juni 2015

Kalena fra Canada
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2015
good value, close to airport
nice beds, shower pressure, very close to airport
Skrevet 19 mai 2015

Elizabeth fra Australia
Gruppe
Familiesuite
Opphold på én natt i mai 2015
Stay
Close to airport
Fine
Skrevet 07 mai 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: