Hyggelig 6,9
basert på 604 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 604 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 5,0
  • Beliggenhet 6,7
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 5,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Lena fra Sverige
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i april 2013
Bra, rent, aningen dyrt
Gratis vatten, stor pool, bra ac
Skrevet 14 april 2013

dismawan fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2013
pelayanan dan fasilitas ok, ada beberapa serangga
tv kabel, banyak jual makanan murah, kolam besar
Skrevet 14 april 2013

SUNIL fra India
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i april 2013
It was an excellent , very relaxing stay .
tranquility, convenient location, reasonable cost.
It was memorable. very comfortable , relaxing and soothing. The tranquillity of environment there , and easy location is added advantage . The price you pay for stay is very reasonable. Staff are very nice. Overall an excellent place to be in.
Skrevet 11 april 2013

Samantha fra Canada
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2013
Convenient for air travel
Pool, room amenities, staff service
Skrevet 09 april 2013

christian fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2013
bad!!!!!!
nothing special!!!
bad day....dirty, smelly, uncomfortable beds, very quiet, only two guests when we stayed there
Skrevet 04 april 2013

FRANSISKUS fra Indonesia
Gruppe
Deluxe
Opphold på 4 netter i mars 2013
Near shopping mall and the beach
Nice design for the exterior
Skrevet 22 mars 2013

Inflawati fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 3 netter i mars 2013
Nice hotel With the cheaper price, very recomended
Clean room, 24 hours free coffee n tea, nice swimming poll
Super! I stayed at this hotel for two times cauz its cheaper price, clean room and near by shopping center just by walk for 20 mins!
Skrevet 19 mars 2013

Zu fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2013
near to airport and large room for 3 people
near hotel, big room, quiet area
Skrevet 18 mars 2013

Rain fra Estland
Par
Deluxe
Opphold på én natt i november 2012
Nice hotel
pool
bit far from Kuta but if u looking place to stay then its ok. No breakfast! overall its a good place to stay.
Skrevet 11 mars 2013

Karthik fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2013
Nice hotel with good pool,A good place to stay
Swimming pool,room service
Good place to stay,nice room and attractive pool,less crowded.
Skrevet 06 mars 2013


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: