Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 941 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 7,0
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 5,5
Sorter etter

Sanjay fra India
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mai 2016
Best Place to stay
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Skrevet 24 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michelle fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2016
Very budget hotel
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Skrevet 22 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Howard fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window
Skrevet 21 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nick fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i mai 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Skrevet 17 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jean-Baptiste fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Skrevet 16 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Khairel fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Worth it!
Recommended!
Skrevet 16 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Khairel fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i mai 2016
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Skrevet 15 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Karen fra Storbritannia
Reiste alene
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Great place to stay
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Skrevet 06 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nur fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2016
Very good
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Skrevet 05 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Febry fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i april 2016
Great Place
Coco De Heaven are the great place
Skrevet 29 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: