Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,2
basert på 1178 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1178 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,9

Kamini N. fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juli 2016
Condition of hotel is getting pretty bad
Good service from staffs and convenient location. But i think condition of the hotel rooms is getting worse, pretty run down and has to be improved.
Skrevet 27 juli 2016

sasikala G. fra Singapore
Par
Opphold på 6 netter i juli 2016
Value for money
Value for money..nearer to pothy's boutique jus about 5 to 10mins walk..hotel only provides transport to n fro to airport..On & off missing a few items from the toilet,1 rope,1 towel,1 toothbrush but replenished upon a call to the reception..All the staffs are friendly and helpful..I would come back to this hotel if I were to come back to chennai again..
Skrevet 25 juli 2016

Karthickeyan A. fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i juli 2016
Breakfast is superb
Clean and good location. Variety of food for breakfast
Skrevet 22 juli 2016

KAVERI R. fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i juli 2016
Ok
Good
Skrevet 21 juli 2016

Vishnu C. fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på 3 netter i juli 2016
Decent Hotel, Great Staff
The location is good but not quite walk-friendly to T Nagar but then again it's Chennai. The breakfast was excellent and the restaurant staff were fab - attentive and helpful. Room service food was equally good. Do visit the Jain temple next to the hotel. The gym is poorly equipped.
Skrevet 16 juli 2016

Sathees R. fra Canada
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
Good Stay
great location and wonderful staff
Skrevet 15 juli 2016

Sathees R. fra Canada
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i juli 2016
Nice place to stay
great location and great staff. We also enjoyed the food and the drop off at the airport provided by the hotel.
Skrevet 15 juli 2016

Sathees R. fra Canada
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i juni 2016
Very good place
We had a great stay. Good food, good location and very friendly staff.
Skrevet 15 juli 2016

Kothadhabani. P. fra Singapore
Par
Opphold på 8 netter i juli 2016
A Disappoint Stay
Very disappointed with stay because the services rendered was not comparable to five star ranking hotel. The housekeeping was below expectation and we had to request for daily essential things such as shampoos and towels. It appears that the hotel was run out with basic items. The bath towel was missing from the room after three nights and not replaced for the next five nights of our stay. The daily selection of buffet was not that great. However, there were two staff Depana and Samy that took very good care of us during breakfast/dinner.
Skrevet 10 juli 2016

vigneswara M. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i juni 2016
Need to improve on the car parking issues
...........................
Skrevet 09 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: