2015
Glimrende 8,2
basert på 1193 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1193 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,9
Sorter etter

Avinash fra New Zealand
Par
Premier med frokost
Opphold på 3 netter i desember 2015
Holiday
Location , bedroom and presentation
Quite good , good location Clean environment
Skrevet 17 januar 2016

burton fra USA
Reiste alene
Superior med frokost
Opphold på 2 netter i januar 2016
my stay
staff, food, cleanliness
very good
Skrevet 15 januar 2016

burton fra USA
Reiste alene
Superior med frokost
Opphold på 2 netter i januar 2016
good
great staff, very helpful, clean and comfortable
excellent
Skrevet 09 januar 2016

Olivar fra India
Par
Superior med frokost
Opphold på én natt i desember 2015
A 5 Star Hotel but not with a 5 Star Standard
Location, Reception and roof top Restaruent
The Room was just okay and the flooring was not wooden but Mica sheets which was making noise while walking across the room. Thanks.
Skrevet 05 januar 2016

Sriram fra USA
Småbarnsfamilie
Superior med frokost
Opphold på 3 netter i desember 2015
Nice restaurant
Comfort,People friendly and great location
Pleasant,Enjoyable.Stayed during the heavy rains in chennai and later as well.Enjoyed the stay torally
Skrevet 03 januar 2016

Muthu fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe suite med frokost
Opphold på 4 netter i desember 2015
Very helpfull and accomodative
Good Food, Spacious & Friendly staff
Very pleasant and the hotel staff were very helpful. Room service was promptly done and the cleanliness level is good. Good food and excellent service by the team. A complementary cake was provided to celebrate one of our family members birthday. Thank you Mr. Narin. We will visit the hotel again. Thanks.
Skrevet 29 desember 2015

Sandrasegran fra Singapore
Gruppe
Opphold på 5 netter i desember 2015
A pleseant experience
The staff were well mannered and answered queries diligently. The room was clean and room service was done promptly. The hotel staff were flexible to accommodate request.
Naraindran and all the other staff in the hotel were knowledgeable and were flexible when accommodating request. They also gave a complimentary cake to celebrate my mom's birthday. It was a very kind gesture from them.
Skrevet 28 desember 2015

Prasad fra India
Forretningsreisende
Superior med frokost
Opphold på 2 netter i juni 2015
Not worth for the money
central location
Pleasant
Skrevet 26 desember 2015

Nooraini fra Singapore
Par
Superior med frokost
Opphold på 16 netter i desember 2015
N
Service, hospitality and ambience.
Enjoyed my stay and looking forward to visit again.
Skrevet 26 desember 2015

Dessagren fra Sør-Afrika
Par
Superior med frokost
Opphold på 4 netter i desember 2015
Untidy - rooms untidy, duvet was torn, worm in sal
Location was good, stayed there in 2011 and standards have dropped. Excuse of floods does not mean marble cannot be polished.
Generally ok. Left early and despite making arrangements, breakfast pack was not made. Appears lack of co-ordination. Old management should be brought back.
Skrevet 26 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: