2015
Bra 7,4
basert på 6410 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 6410 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Ansattes arbeid 7,3
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

Winnie fra New Zealand
Reiste alene
Tilbud
Opphold på 3 netter i september 2016
Fine
Fine
Skrevet 16 september 2016

Steven fra Canada
Forretningsreisende
Tilbud
Opphold på 3 netter i september 2016
Location, Convenience, Comfort
Great location for what I want - computer shop, bars ,nightlife and Central business District. Convenient being close to downtown airport express and all the places I need to go to while in Hong Kong for Business. The room is very comfortable and breakfast/dinning is relaxing if you dont want to go out.
Skrevet 16 september 2016

Graeme fra Australia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Central location, smallish rooms
Small rooms, friendly, reasonably clean
Skrevet 16 september 2016

Jia fra Singapore
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Convenient location. Near to MTR.
Got lots of eating places nearby.
Skrevet 16 september 2016

Anthony fra Storbritannia
Forretningsreisende
Tilbud
Opphold på 2 netter i september 2016
Location always counts!
Easy access to transport, shopping and eateries. Wanchai is a major night life area so bear that in mind.
Skrevet 15 september 2016

Sakchai fra Thailand
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 3 netter i desember 2015
good low cost for high season
It's good hotel It's very clean for my family you can walk to shopping on department store. It's not so far from MTR wanchai station
Skrevet 15 september 2016

Kong fra Singapore
Forretningsreisende
Tilbud
Opphold på 5 netter i juni 2016
Good location, good quality, good price
Near MTR, eateries and bars. The room quality is very acceptable for the price.
Skrevet 15 september 2016

HJ. fra Brunei Darussalam
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i januar 2016
Perfect
No complaints here. Close to where the action/main road is. Cant get lost. Almost central to everything including MTR.
Skrevet 14 september 2016

min fra Kina
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i mars 2015
Nice location
A little far away from the subway station but room is nice and clean.
Skrevet 13 september 2016

nerissa fra Singapore
Familie med store barn
Superior
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Awesome hotel in Hong Kong
Hotel is located about 5 mins walk from train station. Big hotel with OK sized rooms. Nicely located near food and convenience stores. Opposite is a famous breakfast place which makes breakfast awesome! Missed the horse racing night which is a pity since it is near the hotel. Not much staff interaction other than checking in so can't comment on it.
Skrevet 13 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: