2015
Bra 7,4
basert på 6410 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 6410 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Ansattes arbeid 7,3
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

David fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i september 2016
Shoebox size rooms!
Great location, unfriendly staff all areas, except breakfast staff, not helpful at front desk, poor quality food at breakfast and expensive for the price paid.
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Darren fra Australia
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juni 2016
Still a Gem
Location is the main reason for staying here, there is better value to be found but if you are only in town for a night or 2 then this fits the bill.
Skrevet 20 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wai fra Kina
Par
Opphold på én natt i februar 2016
Not bad, good for couples and business
The room is clear and staff are nice, its good for short stay in hk
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Gavino fra USA
Reiste alene
Opphold på én natt i september 2016
Great place and great location!
Nice hotel, no frills but value for money!
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Stephen fra USA
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Basic Hotel with no frills
No frills as a typical Chinese/HK owned hotel with relatively elevated fees, poor service and rooms that at best are drab. Good location but for the money you can do better than this place.
Skrevet 17 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Winnie fra New Zealand
Reiste alene
Tilbud
Opphold på 3 netter i september 2016
Fine
Fine
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Steven fra Canada
Forretningsreisende
Tilbud
Opphold på 3 netter i september 2016
Location, Convenience, Comfort
Great location for what I want - computer shop, bars ,nightlife and Central business District. Convenient being close to downtown airport express and all the places I need to go to while in Hong Kong for Business. The room is very comfortable and breakfast/dinning is relaxing if you dont want to go out.
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Graeme fra Australia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Central location, smallish rooms
Small rooms, friendly, reasonably clean
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jia fra Singapore
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Convenient location. Near to MTR.
Got lots of eating places nearby.
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Anthony fra Storbritannia
Forretningsreisende
Tilbud
Opphold på 2 netter i september 2016
Location always counts!
Easy access to transport, shopping and eateries. Wanchai is a major night life area so bear that in mind.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: