2015
Veldig bra 7,9
basert på 7198 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 7198 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Kitja fra Thailand
Familie med små barn
Pacific grand i tårn-fløy
Opphold på 3 netter i april 2016
good
good
Skrevet 15 september 2016

Seng fra Malaysia
Par
Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Nice n clean hotel
Very good front office service
Skrevet 14 september 2016

Peter fra USA
Par
Premier
Opphold på én natt i august 2016
Best location with friendly service.
Can't beat the location of this hotel, with bus station and ferry terminals in the same building and the MTR close by. Easy access to all locations in HKG and China. Lots of restaurants and shopping within the block. Service is excellent, the staff is always friendly and ready to help.
Skrevet 08 september 2016

Gloria fra USA
Par
Rom Premier med queen-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Skrevet 08 september 2016

Jane fra Filippinene
Familie med eldre barn
Premier
Opphold på 4 netter i september 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Skrevet 07 september 2016

Mogens fra Danmark
Forretningsreisende
Rom Premier Plus i hotellfløyen
Opphold på 3 netter i august 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Skrevet 05 september 2016

FEE fra Australia
Par
Premier
Opphold på 3 netter i august 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Skrevet 05 september 2016

park fra Sør-Korea
Par
Premier
Opphold på 2 netter i august 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Skrevet 03 september 2016

Kathy fra New Zealand
Gruppe
Premier
Opphold på én natt i august 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Skrevet 25 august 2016

Ester fra USA
Par
Premier
Opphold på 4 netter i juli 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Skrevet 23 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: